Foto bij (27) ~

'Waar beginnen we de tour?' vroeg ik aan Bill toen we in de bus stapten. Helaas hadden we de papparazi niet kunnen afschudden omdat de jongens wel tijd wilden maken voor hun fans. Het was de TOkio Hotel tourbuss die ons kwam afhalen, dus moesten we ook nog eens terug naar de parking om Black veil Brides af te zetten aan hun eigen bus, liefst voor Georg gek werd. Ik vond de jongens wel grappig, ook al was ik niet echt een fan van Amerikaans. Vooroordelen zeker? Of ik hield alleen maar van de amerikaanse outcasts, dat kon ook. Wat dan ook, het veranderde niet erg veel aan Georgs I-Don't-like-you-stemming die hij tegenover de andere jongens gebruikte. Gustav, Jake en CC waren al half verbroederd tijdens het spelen van videogames, wat had je anders verwacht?
Jinxx zat met zijn muziek in zijn oren, toen hij me zag kijken stak hij een van de oortjes naar me uit... Klassieke muziek, niet meteen wat je zou verwachten van iemand die zich kleed als hem. ;D
Tom en Ashley waren aan het babbelen, en om een of andere reden kon ik aan Sarah's gezichtsuitdrukking zien dat ik niet wou weten waarover het ging. Het leek wel alsof ze veel plezier hadden, maar Sarah vond het duidelijk minder leuk. Ik ging hij haar, BIll, Andy en Georg zitten.
'Dat is dus het effect van twee ... seksverslaafden bij elkaar.' zei Bill met een korte blik op zijn/onze broer. Ik glimlachte licht.
'Ik denk dat die twee hun wel gaan amuseren op tour.' zei Andy grijnzend. Ik rolde met mijn ogen. 'Ja, maar tot welke prijs?' vroeg Sarah terwijl ze van Tom wegkeek. Ik zuchtte. 'Ik denk niet dat hij je gaat laten vallen voor Ashley.' zei ik lachend. Ze rolde met haar ogen.
'Nee, maar die gast zou hem wel kunnen overhalen om naar bepaalde plaatsten te gaan waar ik niet wil dat Tom naar toe gaat.' zei ze.
'Je bent denk ik de eerste die ons zonder probleem uit elkaar kan houden na een paar minuten.' zei Andy tegen me, ik glimlachte, tot ik Georgs blik weer zag.
'Ik ga boven zitten, voor het hier begint te donderen.' zei ik tegen hem, waarna ik wegliep. Ik merkte dat Tom opkeek, oh goed, dus dat hoorde hij wel?

Reageer (6)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen