Foto bij * TwentyFourth *

Wel, meiden, maanden zijn verstreken en de kleurrijke, warme gloed die de blaadjes hadden, zijn verdord en geen enkele boom in geheel Londen bevat nog bloesem, maar is nu helemaal bedekt met hemels, glanzend sneeuw. Kerst staat voor de deur! En waar kun je betere kerstcadeaus kopen dan in Harrods? waar is kerst sfeervoller dan in Harrods? Waar is exclusiever en eersteklas gedecoreerd dan in Harrods?!

Helemaal ingepakt met oorwarmers, handschoenen, dikke winterjas vanbinnen gevuld met heerlijk warm pels en Uggs sta ik te wachten op mijn lieve Danielle die mij gaat helpen met de keuze voor het perfecte cadeau van mijn moeder! Ik weet ik zou normaal gezien mijn moeder beter moeten kennen dan Danielle, maar zij is nu eenmaal veer creatiever dan ik ben.

“ Woehoe!” Ik zwaai als een dikke Kerstman naar Danielle die glimlachend haar gsm in haar zak steekt en naar me toe rent. Oh, dit gaat mis! Danielle glijdt uit, maar kan zich nog redden door zich aan de lantaarnpaal vast te houden. “ Sweetie, Are you okay?!” Allebei kunnen we onze lach niet inhouden. Zij van de schok en ik van het aanzicht.

“ Let’s get inside before I get killed by a blizzard or whatever!”

Drukke mensen haasten zich om nog op tijd een geschenk te vinden voor hun liefdespartner, kinderen, grootouders of ouders in mijn geval. “ Can I help you?” Hoor je van alle kanten. Dit is marketing. De verkoopster schminken zich nog beter, zijn nog tuttiger, maar ook… nóg opdringeriger.

“ Look at this Eleanor!”

|| 24 ||

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen