Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (71)

  • NiMaPayne

    End: niall krijgt iets met Anna, maar beeld zich steeds in dat het Olive is, Olive krijgt geheugen terug dumpt die lul van een Nathan, Niall laat nog even op zich wachten zo makkelijk gaat dat nieg hij had haar (dacht hij) uit zij hoofs en dan was ze plots terug Anna was niet lelijk en heel aardig, uitweindelijk gaan Niall en Olive toch weer samen en het perfecte einde: samen met hun dochtertje lopen ze naar de begragenis van Nathan (hij was stom dronken geweest, terug in zn oude patroon, inelkaar geslagen door flinke jongens en gemarteld of toch iets te moorddadig?sorry dan maardie gozer werkt echt op mijn zenuwen! :X

    1 decennium geleden
  • 1Direction12

    Niall krijgt met Annalyn. Olivia krijgt haar geheugen terug. Ze maakt het uit met Nathan, want ze herinnerd zich alles weer. Niall krijgt weer met Olivia en Annalyn krijgt met Nathan. Happy End!

    1 decennium geleden
  • freyadoll

    en toch heb ik stiekem zin in dat niall en annalyn samenzijn, olive dr geheugen terugkrijgt, en niall zo iets heeft van fuck youuu!

    1 decennium geleden
  • Sampire

    niall en olive!!

    1 decennium geleden
  • Nelih1D

    pleaseee niall en olive!!!!!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen