Foto bij I'm a model, youre my love -Jackson Rathbone- 3

Deel 3.

Ashley greene op de foto =D.

Ik kom aan op de afterparty. Het is er behoorlijk druk. Terwijl ik door de menigte loop naar de bar word ik door sommige aangetikt en sla ik een babbeltje met ze.
Ook een model moet vriendelijk blijven hoor! Ik heb er helemaal niks op tegen als mensen mij iets vragen. Het zijn fans van mij, of van een ander model natuurlijk. Maar als ze op mij afkomen denk ik toch dat ze fan zijn van mij. En nee, ik heb het niet hoog in mijn bol als je dat denkt ofzo.
Die ene jongen die Edward speelde volgens mij tikt me aan en vraagt of ik mee ga naar zijn hotelkamer. Ik maak het snel maar vriendelijk duidelijk dat ik niet geïnteresseerd ik hem ben.
Als ik eindelijk aan de bar ben komt de ober naar me toe en vraagt wat ik wil drinken.

Een sex on the beach graag.

Als ik naast me kijk zie ik de jongen van daarstraks staan! Hij glimlacht naar me en ik lach terug. Oh nee, hij komt op me af. Rustig blijven Delf. Je kunt rustig blijven.
Hoop ik toch!

Je was goed op de catwalk. Je hebt veel talent. Ik ben Jackson Rathbone. En jij bent?

Ik ben Delfie. Nee geen achternaam want die haat ik. Gewoon Delfie. Delf voor de vrienden en bby voor mijn bazin =). Speel jij niet in de film Twilight?

Net op het moment dat hij wil antwoorden krijg ik mijn drankje. Sex on the beach. Hmm met hem? Dat zou ik nog zien zitten hoor. Oh nee Delfie! Je kent hem nog niet eens goed. Hou je gedeisd ja.

Ja, ik speel Jasper Hale in Twilight. Zie je dat meisje daar met haar lange bruine haren? Dat is Ashley greene. Zij is mijn tegenspeelster. In het echte leven zijn we wel geen koppel hoor ;). Zij heeft een vaste vriend en ik ben vrijgezel

Zo, vrijgezel. Ik dacht dat een acteur toch wel duizenden meisjes kon krijgen =)

Hmm, misschien maar ik ben niet geïnteresseerd in ze. Ik dacht trouwens dat een model ook snel een vriend vind. Of heb je een vriend?

Nee, ik heb geen vriend. Ik ben nog vrijgezel. Ik heb nog nooit echt dat gevoel gehad van wauw. Je weet wel, van hij is het!

We praten nog de hele avond tot hij zijn gsm nummer aan mij geeft!
Oh wacht maar Jackson. Ik laat jou nog niet meer rust hoor.

Next?

Reageer (4)

  • Elizabetha

    Oehoe! Definetly Next:)

    1 decennium geleden
  • SanneCullen

    whahaha
    ik heb zo'n gevoel dat er gestalkt gaat worden :P
    snel verder!
    (doeg)

    1 decennium geleden
  • Jacksessed

    ^^ <3<3 Love it ;)

    1 decennium geleden
  • Fennec

    OM JAAAA!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen