Foto bij Ch.37 - Breaking beds

(pov Maria)
Na een paar dagen was het hele huis geverfd. Ik keek tevreden om me heen. ''hebben we goed gedaan''grinnikt Mike. Ik knik en druk een kus op z'n wang ''bedankt schat''. Een grijns verscheen op z'n gezicht. Het carpet zit erin en alles moest nog verplaatst worden. Mike kijkt op z'n mobiel ''oh, is t al zo laat? Ik moet werken''. Ik keek op de klok en zag dat het 12 uur was en knik ''is goed, ga maar''. Hij drukt nog een laatste kus op m'n lippen en liep weg.Ik zet m'n handen in m'n zij en keek in het rond. Ik bel Rieneke en de rest op om te vragen of ze samen het huis wouden inrichten.
De bel ging en Rieneke, Nick, Kevine n Danielle stonden voor de deur. Ik glimlach en gaf hun een knuffel ''fijn dat jullie me wouden helpen''. Kevin grijnst ''als we nog een beloning krijgen''. I grinnik en knik ''natuurlijk''. I wees hun aan waar alle spullen stonden en wees ze aan waar ze moeten staan. Ondertussen hielp ik mee en na een paar uur was het meeste af. Alleen Allyson en mijn slaapkamer moest nog.
Er werd weer op de deur gebelt. Ik doe open en zie Joe staan. ''ah net optijd, je mag het bed inelkaar zetten''. Hij keek me met een opgetrokken wenkbrauw aan ''ook een hartelijk welkom''. Ik grijns en liet hem binnen. Hij liep naar binnen en groette iedereen. ''is het wel zo verstandig om Joe het bed te laten maken?''vroeg Nick. Joe keek hem beledigd aan ''ik kan heus wel een bed inelkaar zetten hoor''. Ik liep achter hem aan naar boven naar m'n slaapkamer. Het bed zat nog in de doos. Ik keek toe terwijl hij het pakket uitpakte. Ik ging naast hem op de grond zitten en keek naar het instructiepapier wat er bijgeleverd werd.

(pov Joe)
Met een schuin hoofd keek ik naar het papier. Ik leg het na ene paar monuten weg ''een echte man heeft zoiets niet nodig''. Maria proest het uit ''dus jij zegt dat je dat ding inelkaar kan zetten?''. Ik knik en leg alle spulletjes alvast uit. Met een schuin hoofd keek ik ernaar en probeerde een paar stukjes inelkaar te zetten. ''ik zal wel helpen''. Samen begonnen we met het inelkaar zetten van het bed.
Net als ik een stuk wou pakken pakt zij het ook. Onze handen raken elkaar voor een tiental seconden aan. Blozend trok ze haar hand weg. ''sorry''. Ik glimlach ''het geeft niet''. Snel keek ze weg en zocht naar de schroefjes. ''kon Mike je niet helpen?''. Ze schud haar hoofd ''die is naar z'n werk, had geen tijd''. ''en waar heb je Allyson gelaten?''. ''bij m'n moeder''. Ik zette wat voor mijn ogen goed leek inelkaar. Nadat het bed stond had ik nog schroefjes. ''ik denk dat wanneer je schroefjes overhoud, je iets verkeerd doet''grinnikt ze. Ik keek ernaar. Ik ging op het bed zitten en voel hoe het hele middenlat inzakte. Maria keek me lachend aan terwijl ik helemaal in het bed wegzakte. Ik stak m'n hand uit. Lachend pakt ze het aan en probeert me omhoog te krijgen. In plaats daarvan trek ik haar mee. Na een paar seconden lag ze op me en lachend keken we elkaar aan. Rieneke en Kevin kwamen boven ''wat is er gebeurd?''. Ze keken ons aan. ''Joe, als je een kind wilt hoeft het ook weer niet zo ruig''. ''Doe normaal, en haal me eruit''lacht Maria. Rieneke liep naar haar toe en trok haar van me af. Ik gaf Kevin een hand die me omhoog trok. ''daar waren dus die losse schroefjes van''mompel ik. Kevin haalt het matras eraf ''hulp nodig?''. Ik schud m'n hoofd ''we redden ons wel''. Kevin gaf me een kleine knipoog ''nou Rieneke, ik denkd at Danielle en Nick nog wel hulp nodig hebben''. Ik rol met m'n ogen en haal het matras van bed. Maria gaf me de schroefjes aan die ik vas draaide en legde nog eens de lattenbodems erin. ''nu mag jij eerst testen''grijns ik. Maria grinnikt en gaat op het bed zitten. ''prima''glimlacht ze en hopt wat heen en weer op het bed. ''je bent geweldig''grijnst ze. Ik grijns ''dat weet ik''.

sorry van het niet lange schrijven, ik had het druk, plus woensdag naar Amsterdam geweest ;D

Reageer (3)

  • JessyJonas

    Ahhh nice snel verder!!

    1 decennium geleden
  • MissJojo

    Aaach een echte vent!

    1 decennium geleden
  • Frederique95

    Awesome en Amsterdam is ook Awesome haha (A)

    Snel verder (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen