Foto bij (25)- Nu komt een domme titel....

Mens, het is warm hier.. ik smelt.. maar ik moet studeren ;D De weergoden haten me.. Als ik moet studeren is het warm, zodra de examens over zijn gaat het weer de hele tijd regenene.. je zal wel zien..

'Wat zei je net, Tom?' vroeg ik luid, om een of andere reden weer klaarwakker. Bill keek redelijk boos naar Tom, Georg had zijn arm om me heen geslagen, nogal beschermend.
'Grapje, het leek me gewoon het enige om je echt wakker te krijgen.' zei hij glimlachend. Ik stak mijn tong naar hem uit en leunde weer achteruit.
'Niet grappig.' zei Bill kortaf. Ik was het eens met hem.
'Oké, ik denk dat iedereen wel weet dat we jullie twee gewoon op sleeptouw gaan nemen. Je moet maar meekomen op tour. Na.' zei Tom grijnzend.
'Nu alleen nog de tour zelf regelen.' zei ik pesterig.
'Oh, dat duurt niet zo lang, ik heb al een paar ideetjes. Weet je, we kunnen ook double touren.' zei Bill met een geniepige glimlach.
'Hoe bedoel je?' vroeg ik verbaast. Bill glimlachte, Georg draaide zich naar mij.
'Bill zou graag eens touren met een andere groep, een droom van hem en hij denkt dat hij het nu het juiste moment is.' legde hij uit. Ik glimlachte.
'En waar ga je die ander groep halen?' vroeg ik verbaast maar toch geïnteresseerd. Bill grijnsde.
'Ik was van plan om Cinema bizarre te vragen, maar die zijn nu bijna een half jaar uit elkaar. Het zou wel grappig geweest zijn, iedereen vergeleek ons altijd, ook al zijn we heel verschillend.' begon Bill. Het zag ernaar uit dat Bill nog een tijd aan het woord zou blijven, ik hing achterover en het was echt mijn bedoeling om te luisteren naar wat hij te zeggen had, maar het kwam er niet van. ik was te moe.

Toen ik mijn ogen weer opendeed, merkte ik dat ik al in mijn bed lag. Ik keek verbaast wakker en hoorde iemand geeuwen. Georg glimlachte naar me, blijkbaar lag hij naast me, of onder me, kon ook... mijn richtingsgevoel was nog niet helemaal in orde.
'Je bent in slaap gevallen.' mompelde Georg stil. 'Ik heb je dan maar naar je bed gebracht, maar ik was zelf ook te moe om nog ver te lopen.' zei hij grijnzend. ik boog me naar hem toe om hem een kusje te geven, het was toch zo'n schatje.

Reageer (6)

  • darksunside

    snel verder(K)

    mijn zus moet ook leren voor examens en ik zie haar al de hele tijd stressen
    je kunt ook gewoon buiten leren maar dan heb je wel kans dat je verbrandxD

    1 decennium geleden
  • Bjorn_Ironside

    oefen gewoon buiten en die foto van bill is uber sexy (flower)

    1 decennium geleden
  • Inifinity

    Heeeeeeel veeeel super veel succes!
    Laat je wel ff weten of je geslaagd bent?
    Verder??
    Xxxx

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Snel verder!
    x

    1 decennium geleden
  • XTokioHotelXLov

    eukk hioor :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen