tja, ik denk, ik activeer gelijk alles.
heb ik dit in elk geval afgesloten.
dus, het was kort, maar krachtig, zoals ze zeggen, of niet?
xo

Two years later
'Harry?' ik draaide me verschrikt om, om vervolgens breed te grijnzen en mijn zusje in mijn armen te nemen. Toen ik haar los liet bekeek ik haar eens goed. Haar lange bruine krullen hingen warrig langs haar gezicht, haar groene broek stak fel af tegen haar witte blouse en zwarte topje. Ze grijnsde en draaide een rondje.
'You look great. So, where's Niall?' vroeg ik en keek om me heen. Julie deed hetzelfde.
'I think he's with Eleanor and Caroline. Where's Louis?'
'Don't know, he's here, somewhere,' antwoordde ik twijfelend. Julie schoot in de lach. Ik lachte terug en iemand tikte me op mijn schouder. Ik draaide me om en verdronk ik een paar blauwe ogen.
'Hello,' fluisterde hij tegen mijn lippen en plaatste een kusje op mijn wang. Ik gaf geen antwoord.
'So, I should probably leave you two alone, but, come on, Harry, I need to tell you something.' Meteen draaide ik me weer om en sloeg Louis zijn armen om me heen. Ik keek mijn zusje onderzoekend aan. Haar groene ogen straalden. Ik nam haar nog eens goed in me op. Plotseling dook Niall naast haar op en grijnsde.
'Did she tell you?' Ik schudde mijn hoofd.
'We're getting married,' fluisterde Julie zachtjes en meteen liet Louis me los. Hij sprong vrolijk op en neer.
'Congrats!' riep hij uit en knuffelde haar bijna plat. Julie lachte.
'Lou, becarefull, we don't want you to kill our baby!' riep Niall uit en Louis liet Julie meteen los. Hij keek met grote ogen naar Niall, toen naar Julie en toen naar mij. Ik lachte.
'You let her get pregnant?' riep hij uit en keek me beschuldigend aan.
'Yes, I did. Like, I have any saying in that!'
'Louis, calm down, if it's a boy, well name it after you, OK?' vroeg Julie lachend en Louis grijnsde.
'Cool. Wait, does Zayn know yet? And El and Caroline?' Niall schudde zijn hoofd en sloeg zijn arm om Julie heen. Louis rende druk schreeuwend door de tuin en Julie keek hem na.
'So, you two are looking great together,' zei ze en Niall mompelde instemmend. Ik bloosde. Ze had gelijk. Louis en ik waren gelukkig samen. Het was dan misschien niet perfect, en dat zou het ook nooit worden, maar we waren gelukkig. Eleanor en Caroline hadden het beide goed opgenomen en waren nog steeds goede vrienden. Ik was blij dat Caroline het zo goed had opgenomen, want diep in mijn hart hield ik nog steeds van haar. OK, dat was niet eerlijk tegen over Lou, maar het was waar. Ik glimlachte bij het zien van Louis vrolijke gezicht. Ik was gelukkig, met mijn vriendje en ik was blij voor mijn zusje. Mijn leven was geweldig.

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen