Foto bij She haunts my mind

Jullie zijn fantastisch, weet je :). Al die lieve reacties, het geeft zo ontzettend veel voldoening =D. & gewoon freaking 39 kudo's.
Omg, zoveel heb ik er nog niet gehad sinds dat ik gestart ben met dit verhaal.
Ik hoop dat dit stukje aan jullie verwachtingen voldoet! Laat me weten wat je ervan vindt ;)!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (12)

  • Serchyles

    Yeah ah ze leeft nog (; Ik.heb.dit geweldige.verhaal in een x uitgelezen en geen.woorden voor...Awesomes.heerst in dit verhaaal (; Aaaah ik krijg gewoon van die.verliefde kriebels als ik lees.. ;p Love it <33

    1 decennium geleden
  • Tucker

    I don't like mister cliffhanger, I CAN'T WAIT

    1 decennium geleden
  • pratdragon

    VICTORIE.

    1 decennium geleden
  • Someday

    FUCK YES! She's alive. Oh mijn god, het is maar goed dat je haar weer leven geschreven hebt madam. Anders had je met een oog open moeten slapen vannacht:Y) En ik zat er niet ver naast met me feeënstof, want ze gooide zout, en ik zei feeënstof. Stiekem wist ik dit namelijk al. Maar ik wou het niet teveel laten opvallen, dus maakte ik er maar feeënstof van, in plaats van zout. OH ZE LEEFT NOG. Hihi, ik was zo blij toen ik het las. OH MIJN GOD, NU KUNNEN ZE ALS NOG LEUKE VLIEGENDE KINDJES KRIJGEN! Het dringt nu pas tot me door. Activeer je vanavond alsjeblieft nog een stukje? We moeten natuurlijk wel weten wat voor droom ze had, anders kunnen we niet slapen. YES. In deze reactie zullen ben ik bang heel vaak opeens hoofdletter achtige woorden staan, want die gedachten komen dat ineens in me op. Eigenlijk typ ik alles wat ik denk, wat niet veel is, want mijn reactie's bestaan altijd voor tachtig procent uit onzin. Maar ach, ik moet me gedachten toch ergens kwijt, hmmm? YES. En nu moeten ze natuurlijk die vloek nog proberen te verbreken. En Sage vermoorden, wat volgens mij voor Peter geen enkel probleem is. Voor Anna trouwens ook niet, want wie wilt nou niet de persoon vermoorden, die jou vermoorden wou? YES.

    1 decennium geleden
  • Noelle1D

    Yeaaaaah(yeah)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen