Foto bij Ch.35 - Talk like friends

(pov Maria)
M'n vader en ik reden weer terug naar huis. Zo snel mogelijk stap ik de auto uit om m'n moeder het goede nieuws te vertellen. Ik loop naar binnen en loop naar m'n moeder. ''mam mam''. Ze komt de kamer in ''ja schat?''. ''Het huis is perfect''grijns ik. Ze glimlacht en strijkt een pluk haar achter m'n oren ''ben blij dat het je is bevallen''. ''jah en de overdracht is over 2 weken''zei m'n vader die achter me aan was gekomen. ''dat is snel''zei m'n moeder. Ik knik en loop naar Allyson die in de box aan het spelen was. Ik til haar op en druk een kus op haar wang ''we hebben een huis meisje''. Ze keek me aan. Ik glimlach en gaf haar een knuffel. Ze legt haar hoofdje tegen m'n schouder en maakte geluidjes. ''dan moeten we maar gauw wat meubeltjes regelen''. Ik knik en zet Allyson terug in de box ''en misschien wil Mike me wel helpen''.
Ik bel iedereen op om het goede nieuws te vertellen. Daarna bel ik Joe op. ''met Joe''. ''hey met mij, ik moet je wat vertellen''. ''en dat is''. ''Ik heb een huisje, en over 2 weken is de overdracht''. ''oh das mooi''. Zijn stem klonk gebroken. Ik wist niet of ik moest vragen wat er aan de hand was. ''ehm.. wat is er aan de hand?''. ''Sarah, ze heeft het uitgemaakt''. Ergens in me was ik blij, maar aan de andere kant had ik medelijden met hem ''oh, dat is verschrikkelijk, nou je weet dat als je met iemand wil praten, ik er altijd voor je ben''. ''bedankt, ik heb eigenlijk wel behoefte om te praten''. Ik keek naar de klok ''je kunt wel langskomen als je wilt?''. ''graag''. Ik glimlach en kijk naar Allyson ''goed dan, tot straks''. We hingen tegelijk op en ik til Allyson uit de box en zette de tv aan. ''mama heeft een huisje voor ons tweetjes gevonden, en dan heb je eindelijk je eigen kamer''. Ze speelde met m'n vingers. Een voldane glimlach verscheen op m'n gezicht.

(pov Joe)
Ik keek naar Winston ''wil je mee naar Maria?''. Hij keek me schuin aan. Ik pak de halsband en deed hem bij hem om deed de riem eraan vast. Samen met Winston liep ik naar Maria's huis. Eenmaal aangekomen bel ik aan. Maria deed open ''kom erin''. Ik glimlach kort en loop naar binnen. Winston begon tegen Maria aan te springen.
''waarom is het uit?''vroeg Maria als we op de bank zitten met wat te snacken en te drinken. Moest ik het Maria vertellen? Of zal ik weer tegen haar liegen. '' Sarah vond me saai''. Ze keek me met opgetrokken wenkbrauwen aan ''saai? ze vind de klunzige jongen saai?''. Ik keek haar beledigd aan ''ik ben niet klunzig''. Ze gaf me een plagerig duwtje ''grapje''. Ik glimlach. Ze zet Allyson op de grond. ''en hoe gaat het tussen jou en Mike?''. ''goed, denk ik, ik spreek hem ook niet erg vaak, hij is druk met z'n werk, en school''. Ik keek naar Allyson die op de grond aan het spelen was ''doet ze weer normaal tegen hem of nog niet?''. Ze keek naar Allyson ''ze heeft denk ik gewoon van zulke dagen waarop ze iedereen en alles haat''. Ik begon te grijnzen ''net als haar moeder dus''. Ze gaf me een duwtje ''zijn we klaar met elkaar een beetje te zitten te beledigen''. ''ik denk het''lach ik. Ze glimlacht en strijkt een pluk haar achter haar oor. Het glijd weer prefect voor haar ogen. Ik glimlach en kijk snel weg naar Allyson.
''trouwens, ik wil je wel helpen met verhuizen?''. Ze keek me aan ''dat zou fijn zijn, de anderen wouden me ook al helpen''. ''ik help je overal mee''. Ze glimlacht ''en als jij ergens mee zit, wil ik jou ook helpen''. ''daar ben je al mee bezig''. Ze glimlacht en legt kort haar hoofd tegen m'n schouder ''gaat het al wat beter?''. Ik leg m'n kin tegen haar hoofd en knik ''stukken beter''.

Reageer (2)

  • Frederique95

    snel verduuuuurrr (A)

    1 decennium geleden
  • MissJojo

    Aaach wat lief!
    Nu mike ff snel dumpen en dan komen ze samen!
    Haha me like!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen