Maandag 29 oktober 2006

~ Bill Kaulitz

Waarom stopt ze nou niet met rennen? Zou ze me niet mogen? Ik hijg, ik heb nooit een goede conditie gehad. Hij is wel beter dan vroeger, maar nog altijd niet goed te noemen.
Nog net op tijd stap ik de bus in. Na mij sluit hij de deuren en rijdt hij weg. Met een zucht laat ik me op de eerste stoel vallen die ik tegenkom. De bus zit niet vol. Enkel het meisje van de piano van net, een volwassen man en ik. Alle scholieren zijn allang thuis, die zijn niet zo stom om de bus te missen omdat ze voor zich aan het uitstaren waren.
Ik pak mijn telefoon uit mijn tas, maar zodra ik ook maar een toets indruk wordt ik eraan herinnert dat hij leeg is. Met een diepe zucht stop ik hem weer terug en leuk ik met mijn hoofd tegen het raam aan. Ik moet mijn ogen openhouden, nog een halfuurtje en dan ben ik thuis. Dan kan ik even op mijn bed gaan liggen. Even slapen zal me goed doen. Het is misschien pas maandag, maar dat is misschien wel een van de ergste dagen van de week. De eerste dag van de week, je moet nog opstarten terwijl alle leraren je al gelijk weer bestoken met vragen en huiswerk.

Ja, eindelijk. De bushalte komt in zicht. Het meisje dat achter de piano zat, is de vorige halte uitgestapt. Even wou ik weten waar ze heen ging. Ze is verlegen, wat haar schattig maakt, maar omdat ze zo gesloten is, is het moeilijk om hoogte van haar te krijgen.

‘Jij bent laat thuis,’ merkt mam op als ik binnen kom. Ik knik en ga naast haar zitten op de bank. ‘Ik had de bus gemist omdat ik voor me uit staarde.’ Ik vertel haar maar niks over het meisje, ze gaat dan gelijk weer meer denken dan dat nodig is. Ze grinnikt zacht als ik vertel over mijn dag. Blijkbaar vindt zij alles waar ik me aan erger nogal grappig.

Sorry, sorry, sorry dat het zo lang duurde! Mensen die mijn andere verhaal ook lezen zullen wellicht gelezen hebben dat dat te maken heeft met school & dat ik een paar dagen weggeweest ben.
We hebben al 31 abo`s! <3
Love ya all <3

Reageer (5)

  • varya

    je deeltjes maken het steeds weer goed dat je lang niet schrijft.
    Het is zo mooi. schrijf snel verder(flower)(flower)(flower)

    1 decennium geleden
  • jerasu

    maakt niet tuit je deeltjes zijn toch wel super!! snel verder! xx

    1 decennium geleden
  • Aslansdaughter

    maakt niet uit
    snel verder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    We begrijpen het wel. En ik denk dat dat er niet op gaat beteren als binnenkort de examens eraan komen..
    Snel verder!
    x

    1 decennium geleden
  • darksunside

    maakt niet uit dat het langer duurde
    het is gewoon weer een geweldig deel
    snel verder(K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen