Foto bij (23) -

Wegens gastenboekberichten en story's die ik zelf lees -en eten- staat dit ding er met..2 uur vertraging op... het spijt me.. ;D

'VInd je niet dat wij er ook een nodig hebben?' vroeg Bill ineens. Ik keek hem verbaast aan, maar haalde mijn schouders op. Waarom niet.
'Ideeën?' vroeg ik. Hij knikte en sleurde me naar de andere kant van de winkel, hij was er dus heel enthousiast over.
'RUstig aan, Big Bro.' mompelde ik, wat slechts resulteerde in wat gegiechel van beide kanten in plaats dat Bill trager ging lopen. Deze winkel was veel groter dan ik verwacht had.
'Hier heb ik ZInzi leren kennen; ik kom hier redelijk veel.' mompelde hij toen hij eindelijk trager ging.
'Dus ik mag zinzi geen ketting van hier cadeau doen, anders weet ze meteen hoeveel het kost.' zei ik lachend. Bill haalde zijn schouders op.
'ze is niet echt materialistisch, ze zou het voornamelijk lief vinden dat je iets voor haar koopt, het maakt haar niet uit of het iets duurs of goedkoop is.' zei hij.
'Deze vind ik prachtig, maar je kan ze alleen maar per drie kopen. Een extra voordeel aan jou, dat we eindelijk met drie zijn.' zei hij lachend. Ik gaf hem een klop tegen zijn schouder en hij deed alsof hij pijn had; iedereen tevreden. Hij toonde me de kettingen. ze Waren inderdaad wel mooi.
'Ik kan in elke sleutel een andere letter laten Graveren; B, T en Z bijvoorbeeld.' zei hij glimlachend. DIt was gewoon prachtig. Dat zou ik echt mooi vinden, en ik was er bijna zeker van dat Bill en ik Tom ervan zouden kunnen overtuigen om de zijne ook te dragen.
'Ik wil de donkerrode steen.' zei ik glimlachend. Bill zuchtte.
'Ik ga die roze steen laten veranderen door een groene denk ik, want Macho Tom zal toch weer de Blauwe willen in plaats van de roze.' zei hij met een gespeelde zucht. Ik glimlachte en zocht de winkel nog wat meer af, misschien hadden ze nog mooie dingen hier...
'nu we hier toch zijn, welke vind je de mooiste..' vroeg Bill terwijl hij met een hoop kettingen kwam aanlopen..
'Hmm, deze, deze ofwel.. deze' zei ik terwijl de kettingen aanwees.
'Bedankt..' en meteen was hij weer weg.. rare jongen, mijn broertje...

Reageer (4)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen