Foto bij Ch.34 - It's over

(pov Maria)
De volgende middag stond m'n vader op me te wachten voor de winkel. Ik sluit de deur achter me en loop naar m'n vader en stap de auto in. ''er klaar voor?''vroeg m'n vader. Ik knik hevig met m'n hoofd ''en of''. Hij glimlacht en rijd weg. ''het was zeker wel gezellig gister met Joe of niet?''vroeg hij met een grijns. Ik begon te blozen en knik. Hij glimlacht ''nou, fijn om te horen''. Ik zet de radio aan en staarde naar buiten.
Als we aankomen bij het huis stap ik onmiddelijk uit en keek om me heen. De buurt was rustig, op een paar schreeuwende spelende kinderen na. Ik liep samen met m'n vader naar het huis. De makelaar kwam naar ons toegesneld met een brede glimlach ''goedemiddag, fijn dat u bent gekomen''. Ik schud haar hand ''goedemiddag''. ''zullen we eens binnen gaan kijken?''. Ik knik en loop achter haar aan samen met m'n vader het huis binnen. Terwijl de makelaar van alles begon te vertellen keek ik het huis rond. Het was groot en ruimtelijk. Met z'n driëen lopen we naar boven. Er waren 4 slaapkamers en een badkamer tot onze beschikking. Ik bekeek de kamers terwijl de makelaar achter ons aan liep en ons alles aanpraatte over het huis. In m'n hoofd was ik alle kamers al aan het decoreren en inrichten. Alles viel als een puzzelstukje inelkaar. Alles klopte, en het zal perfect zijn voor mij en Allyson.
Na de rondleiding lopen we terug naar buiten naar de tuin. Hij was groot genoeg voor Allyson om erin te spelen. ''en, wat vonden jullie van het huis?''. M'n vader keek naar mij. Ik glimlach ''ik vind hem geweldig''. De makelaar glimlacht ''dat is fijn om te horen''. Ik knik en keek naar m'n vader. ''goed dan, ga jij maar alvast naar de auto dan bespreken ik en mevrouw verder de zaken''. Ik knik en loop terug naar de auto.

(pov Joe)
Het was een rustige dag in huis. Ik was benieuwd naar Maria's huisje, en of ze er in is geslaagd. De deurbel ging. Ik loop naar de deur en zag Sarah staan. Ik had haar al 3 dagen niet gezien. Ik doe de deur open. ''hey''glimlach ik. Ze gaf me een korte glimlach ''we moeten praten''. Aan deze drie woorden heb ik een hekel. Ik liet haar binnen en samen gingen we op de bank in de woonkamer zitten. ''Joe ik heb lang zitten na te denken''. ''wacht.. ik eerst, ik ook en.. misschien ben ik te snel gegaan. Nadat ik het uit gemaakt heb met Maria ben ik meteen over gesprongen naar jou, en misschien was dat niet zo slim geweest. Misschien had i moeten wachten''. Ze keek me aan en knikt. ''en misschien, later.. dat ik rustig aan kan doen, met jou, maar het is nu niet de gepaste tijd''. ''en ik weet dat je nog van Maria houd''zucht ze. ''ik.. hou van Maria, maar niet op die manier''. Ze liet een diepe zucht ''Joe, ik weet hoe je naar haar kijkt, hoe je met Allyson omgaat''. ''begrijp me Sarah, ik en Maria zijn gewoon goede vrienden, en''. Ze kapte me af en staat op ''misschien dat je het je nu niet beseft maar op een dag besef je wat je echt voelt, en wat je voor mij voelt, en wat je voor Maria voelt zit een heel groot verchil in''. Ze loopt naar de deur. Ik loop achter haar aan ''wat bedoel je?''vroeg ik verbaasd. ''het is over tussen ons''. Ze drukt een kus op m'n wang en loopt weg. Verbaasd blijf ik in de deuropening staan terwijl ik Sarah in de verte zie weglopen.

Sorry dat t zo lang duurde hoor, ik was nog druk bezig met dingetjes enzo maar ik heb nu hopelijk een beetje meer tijd :)

Reageer (1)

  • Frederique95

    awesome snel verder (fower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen