Foto bij 6~Charlien

*Can't live a day without you*

Langzaam veranderde de kleuren, het werd steeds donkerder en het meer was slechts een schittering. Ik lag met mijn hoofd op Harry's schoot, terwijl hij met zij warme handen over mijn haar streek. Mijn ogen waren gesloten en ik genoot van zijn aanraking. Hij maakte alles zo speciaal.
"Charlien?" Er klonk een aarzeling in zijn stem, toen hij me uit mijn gedachte haalde. Ik opende mijn ogen en keek hem vragend aan.
"Do you want to be my girlfriend?" Een warm gevoel verspreide zich, terwijl ik naar Harry, die op zijn lip beet, keek. Vanbinnen schreeuwde alles 'Yes!' Maar in het echt kwam er geen woord over mijn lippen. Alleen een lach was op mijn gezicht verschenen en waarschijnlijk ook een schittering in mijn ogen.
"Euhm, Charlien? why are you looking like that? I'm sorry, if i asked. i didn't want to-" ik onderbrak de stotterende jongen door mijn lippen op de zijne te plaatsen. Eerst keek hij me ietwat geschrokken aan, maar al snel verloren we ons beide in de kus. Ha! Ik had een manier gevonde om hem te laten zwijgen! Ik grijnsde tegen zijn lippen aan, wat een domino effect veroorzaakte, waardoor Harry begon te lachen.
"Shut up and kiss me, you fool!" lachte ik en dat liet hij hem zich geen twee keer zeggen. Hij nam mijn gezicht en zijn handen en drukte een kusje op mijn lippen, waarna hij zich terugtrok om ook een kusje op mijn voorhoofd te plaatsen. Ik glimlachte. Harry was zo lief. Ik wist dat ik hem nog maar twee dagen kende, maar op dit moment maakte het allemaal niet uit. Er was niks anders. Alleen mij en Harry.
"I love you." zei ik met zachte stem. Ik keek hem in zijn ogen en zag de glinstering. Zijn ogen fascineerde me. Ze waren zo mooi en speciaal.
"I love you too, forever." Zijn glimlach werd breder, waardoor er schattige kuiltjes in zijn wangen verschenen.
"And always." maakte ik zijn zin af. Hij keek me met een grijns aan, waarna hij zich liet zakken en zich ook neerlegde op de bank. Door zijn verplaatsing verschoof ook ik en kwam ik met mijn hoofd op zijn borst te liggen. Zijn hartslag maakte me rustig en fluisterde me in slaap.

Ik werd wakker van een paar warme zonnestralen die op mijn gezicht schenen. Ik knipperde een aantal keren met mijn ogen om aan het licht te wennen, voor ik me helemaal recht zette. Pas toen merkte ik op dat ik nog steeds in het bos was, samen met Harry, hoewel die bijna van de bank lag. Ik lachte zachtjes. Hij was schattig als hij sliep. Ik keek terug naar het meer, dat weer zo glad was als een spiegel. De zon stond al redelijk hoog, waarschijnlijk waren mijn vriendinnen al op school. wacht eens even... Oh nee! SCHOOL!! Ik schudde Harry door elkaar, maar hij kreunde alleen zachtjes en sliep daarna gewoon door. Ik boog me naar voren en drukte over heel zijn gezicht kusjes. En eindelijk werd hij wakker.
"That's a nice way to get up!" zei hij met een ochtendstem. Ik grijnsde. Jongens waren echt sexy met een ochtendstem!
"We zijn in slaap gevallen." zei ik maar gauw om mijn gedachten weg te krijgen. Hij grijnsde vermoeid en klapte in zijn handen.
"Proficiat, Smart ass." zei hij. Ik klopte hem zachtjes tegen zijn arm vanwege de opmerking, maar gaf er verder geen aandacht meer aan.
"Hoe laat is het?" vroeg ik en hij keek op zijn uurwerk.
"10 uur, waarom?" zuchtte hij.
"School?" probeerde ik hem duidelijk te maken, toen hij zijn ogen weer wou sluiten.
"Schat, het is zaterdag." Ik keek op mijn gsm en moest vast stellen dat hij gelijk had.
"Oh, euhm.. Sorry dan dat ik je heb wakkergemaakt." verontschuldigde ik me en beschaamd keek ik weg.
"Is niks, zo lang ik toch nog een beetje kan slapen." grijnsde hij. ik lachte zachtjes en legde me terug neer op zijn borst. Het duurde niet lang voor Harry zijn ademhaling langzamer en regelmatiger werd, maar ik had veel te veel energie om nog te slapen. Verveeld tekende ik vormpjes op zijn T-shirt, terwijl ik wachtte tot hij wakker werd.


Hye! Hier is nog een hoofdstukje. Normaal zou dit er gisteren al hebben opgestaan, maar toen ik de tekst wou verbeteren was ik opeens alles kwijt! Toen had ik echt geen zin meer om verder te schrijven; Dus Sorry! Hopelijk kunnen jullie het mij vergeven =D xxJulie

Reageer (3)

  • xMuurbloem

    dit is echt zo kei romantisch!
    I wish my life was like that!
    x

    1 decennium geleden
  • LouiTie

    ik ook! I LIKE ^^ haha <3

    1 decennium geleden
  • CURLTASTIC

    Ik vergeef het u! :D <3 xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen