Foto bij 5~Harry

*You make my heart skip a beat*

“Michael was mijn beste vriend.” Begon ik mijn verhaal,” maar hij is twee jaar geleden overleden. Ik ging hier altijd met hem, hij heeft me dit laten zien. En ik,” ik kon het niet meer tegenhouden, de tranen stroomden over mijn wangen. “Ik mis hem zo erg.” Charlien had de hele tijd aandachtig geluisterd en legde haar armen om me heen.
“Shht, het is niet erg.” Suste ze me met een zachte stem. Ik wreef mijn tranen weg. En probeerde ze tegen te houden.
“Hoe is hij gestorven?” vroeg ze na een tijdje aarzelend.
“Een auto-ongeluk. We hadden allebei teveel gedronken en ik had hem gevraagd of ik moest rijden, maar hij liet het niet toe.. en oh god.. als ik toch had gereden,was hij nu nog in leven!” En alweer stroomde de tranen over mijn gezicht.
“Harry!” zei ze met een harde stem, waarmee ze me dwong haar aan te kijken.
“Dit is niet jou schuld.” Vervolgde ze met een iets zachtere stem. Ik schudde mijn hoofd. “Jawel, dat is het wel! Begrijp je het dan niet? Ik wou nog naar een andere club gaan, als we die omweg niet hadden gemaakt, was dit allemaal nooit gebeurd!” schreeuwde ik gefrustreerd en veel harder dan eigenlijk bedoeld was. Ik haalde mijn handen door mijn haar. Charlien zweeg, maar bleef bij me tot ik uitgehuild was.
“Sorry” zei ik met een schorre stem van het huilen. Mijn ogen waren rood geworden.
“je hoeft je niet te verontschuldigen.” Zei Charlien met een zachte stem. Ik keek haar aan. Ze keek me aan met medelijden in haar ogen te zien.
“Je bent de eerste aan wie ik dit vertel.” Zuchtte ik, terwijl mijn ogen in de hare bleven haken. Ze zei niets, maar keek naar mijn lippen en kwam iets dichterbij. Ik sloot mijn ogen als onze lippen elkaar raakte. Veel te snel verbrak ze de kus en keek in mijn ogen. Mijn adem stokte. Charlien keek me vragend aan. Ik boog me terug naar voren en drukte mijn lippen terug op de hare. Ze beantwoordde de kus, door haar lippen iets te openen. Mijn handen hielden haar nek vast en haar handen lagen open mijn rug.


Hye peopz. dit hoofdstukje is misschien een beetje saai ;s maar ik beloof dat het beter wordt! :D xx Julie

Reageer (3)

  • xMuurbloem

    Cutiepie!
    x

    1 decennium geleden
  • CURLTASTIC

    ouuuuuh <3 xxx

    1 decennium geleden
  • LouiTie

    Mouuuuuuuh <3 <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen