Foto bij 3~Charlien

*Love is a strange thing*

Boven al mijn verwachtingen uit, had ik dit uur kunnen overleven. Ik zuchtte diep en wachtte tot heel het lokaal was leeggestroomd. Pas dan stopte ik mijn boeken in mijn tas. Ik schoof mijn zak over mijn schouder en stond langzaam recht. Mijn hoofd draaide nog een beetje, maar al veel minder dan daarnet.
"Bent u zeker dat alles in orde is?" vroeg meneer Balk nog eens.
"Ja, tuurlijk." zei ik met een fake voor ik naar de deur liep. Ik liep het lokaal uit en zag dat Harry op mij aan het wachten was.
"Is alles goed?" vroeg hij meteen. Ik zuchtte verveeld. Ik had zo het gevoel dat ik dit nog vaak te horen zal krijgen.
"Ja, best wel." toch deed ik mijn best om hem niet aan te kijken, uit angst om weer te beginnen draaien. Harry keek me voor de laatste keer onderzoekend aan en liep daarna samen met mij naar buiten.
"Kom je bij me zitten?" vroeg Harry. Het was al 12 uur en dus tijd om te eten, maar ik wist nu al dat ik amper een hap door mijn keel zou krijgen. Ik twijfelde, maar Harry keek me zo lief aan dat ik uit eindelijk toch toegaf.
"Yes!" riep hij enthousiast. Ik kon het niet laten om te grijnzen voor hij me meenam naar zijn groepje. Hij trok me naar een van de vele tafeltjes die onder het afdak staan.
"Wel, dit is Niall, Louis, Liam en Zayn." Tussen elke naam wees hij telkens een van zijn vrienden aan.
"Hye, ik ben-" Ik wilde mezelf voorstellen, maar midden in mijn zin werd ik onderbroken.
"We weten wie je bent. Hye charlien! Harry kan maar niet ophouden met over je te praten." zei, denk ik , Louis. Ik keek zijdelings naar Harry die helemaal rood werd. Ik lachte zachtjes.
"Oh, is dat zo?" vroeg ik aan Harry. Hij keek me even verward aan, maar herstelde zich vlug.
"Neeh!" verweerde hij zich , maar hij had zich zelf al verraden door een vernietigende blik naar Louis te sturen. Ik grinnikte en ging aan de tafel zitten. Ik wendde me tot Louis. "Wat zegt hij zo al over mij?" Louis keek voor een moment naar Harry, die hem smekend aankeek, voor hij me antwoord gaf. "Allemaal goede dingen, maar de details moet je maar aan hem vragen." zei hij met een grijns. Harry zuchtte opgelucht. Louis boog zich naar me toe en fluisterde:" Hij vindt je leuk." in mijn oor. Mijn hart sloeg een slag over en ik wierp een vluchtige blik op Harry, die naast me kwam zitten. Zou het waar zijn? Dacht hij zo over mij?
"Wat?" vraagt Harry en pas dan merk ik op dat ik hem aanstaar.
"Niks, niks." Ik haal mijn schouders op voor ik me naar de andere keer. De rest van de middag probeer ik hem zo min mogelijk aan te kijken.
Harry's vrienden zijn echt geweldig! Vooral grappig eigenlijk.
"Zijn jullie nu eigenlijk al een koppel?" sprak Niall, voor het eerst. Verbaasd schudde ik mijn hoofd. Harry klopte met zijn hand tegen zijn voorhoofd. Wat heeft dit nu weer te betekenen?
"Euh.. Nee." zeg ik waarna ik Harry vragend aankijk. Hij schud zijn hoofd en gaat recht staan.
"Kom, we zijn weg." zegt hij en hij trekt me aan mijn arm recht (lees als sleuren)
Als we van het afdakje weg zijn begint hij weer te praten.
"Sorry, voor mijn vrienden." verontschuldigde hij zich. "Is niks," ik haal mijn schouders op ," maar euh, wat heb je nu eigenlijk allemaal over mij gezegd?"




Jeej, het 2de hoofdstuk, vinden jullie het al leuk? xxJulie

Reageer (2)

  • LouiTie

    Snel verderrr :D :D :D xx

    1 decennium geleden
  • CURLTASTIC

    hihi, i like it! :D <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen