Foto bij ||Feeling 6

Multitude
Justin Bieber
Shanna Miller

Justin Bieber
Het was eindelijk vrijdag, en dat betekende dat ik Shanna weer zou zien vandaag. De afgelopen week was raar verlopen en ik wist niet wat ik had gedaan als ik geen Shanna op mijn speed dial had wanneer ik haar nodig had. Ik maakte me klaar en ik besloot om te vertrekken. Ik ging proberen om haar te overtuigen om later met me mee uit eten te gaan, ik wist nog niet hoe ik het ging doen aangezien ze nog niet in het openbaar gezien wilde worden. Ik zette haar adres in mijn GPS en reed in mijn zwarte range rover richting haar huis. Haar huis was groot, ik wist wel dat het groot was en dat ze in een rijke buurt woonde, maar zo groot had ik het niet verwacht. "Hey Shan, ik ben er," zei ik in de luidspreker zodat ze de grote poort voor me kon openen. "Oke," zei ze en ze opende de poort zodat ik de oprijlaan op kon rijden. Toen ik uit mijn auto stapte deed ze de voordeur open, kwam naar me toegerend en sprong in m'n armen. Ik tilde haar op en hield Shanna zo dicht mogelijk tegen me aan. "Ik heb je gemist," fluisterde ik in haar oor. "Ik jou ook Jus, zullen we naar binnen gaan? Ik heb het koud." Ze hield haar benen stevig om me heen geklemd en ik liep met haar het huis in. "Er is niemand thuis, ze zijn naar het park gegaan en daarna gaan ze nog uit eten. We hebben het huis voor onszelf," zei Shanna terwijl ik haar terug neerzette. Ik realiseerde me hoe mager ze eigenlijk was toen k haar vasthield, ik dacht dat dit meisje niet meer woog dan 45 kilo, ze zag er zo breekbaar uit. Ik zag het al wel toen ik voor haar op het podium zong, maar nu realiseerde me ik het pas echt.

Shanna Miller
Ik zag hem naar me staren, ik kon je vertellen dat hij door had dat er iets mis was met me. Het was een tijdje stil maar ik besloot de stilte te verbreken: "Heb je een film meegenomen?" Vroeg ik aan hem. Hij knikte zijn hoofd en was nog wat in de war. "Ja, ik heb alle Twilght films meegenomen en 'The Notebook,' zei hij met een glimlach op zijn gezicht, deze jongen wist wat ik leuk vond. "Oh, dat is geweldig. Ik maak nog even wat popcorn en daarna kunnen we misschien nog pizza bestellen." Ik wist dat ik niet veel ging eten maar ik dacht dat Justin wel honger zou krijgen. De helft van de tijd dat ik met hem praatte at hij wel iets, het was geweldig hoe je zoveel over een persoon te weten kon komen in een week. De popcorn was klaar en ik ging naast Justin in de bank zitten, hij sloeg zijn arm om me heen en we begonnen aan onze film marathon.

Justin Bieber
We hadden Twilight gekeken en waren nu begonnen aan New Moon toen ik zag dat Shanna in slaap was gevallen. Ze nam vrijwel de hele bank in beslag en gebruikte mijn benen als kussen. Ik glimlachte alleen maar en ik besloot een foto van haar te maken, ze zag er zo onschuldig uit als ze lag te slapen. Ik wilde de foto naar haar sturen zodat ze hem kon zien als ze wakker werd, wat uiteindelijk een slecht idee was geweest omdat haar mobiel niet op stil stond. "Shit," mompelde ik tegen mezelf toen ik zag dat haar ogen langzaam open gingen. "Justin, zou je me mijn telefoon aan kunnen geven?" Ik gaf haar d'r telefoon en ik zag dat ze het berichtje opende. "Haha, erg grappig Justin," zei ze sarcastisch terwijl ze rechtop ging zitten om me aan te kunnen kijken. "Ik dacht dat je mobiel op stil stond, ik wilde je niet wakker maken," lachte ik naar haar. Ze zag er uit alsof ze net uit bed kwam, slaperig, maar nog steeds zo mooi. "Kom met me mee naar boven, laten we een dutje gaan doen. We kunnen later nog pizza of iets anders bestellen. Shanna trok me aan mijn arm mee naar boven en we gingen met z'n tweeen in haar bed liggen. We hebben gewoon geknuffeld in haar bed, ik had mijn armen om haar heen geslagen en hield haar dicht tegen me aan. Voor een keer voelde ik me normaal, ik voelde me verliefd en ik was niet bang dat Shanna me zou gebruiken voor de fame. Ik viel voor haar en ik was niet bang.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen