Foto bij Hoofdstuk 3.

Hoofdstuk 3

We hoorde veel mensen praten vanuit het huis, het was dus al aardig druk. Met een harde klap werd de deur open gegooid, en in de deuropening stond mijn kleine neefje sunny, ' halllooo sunny' en ik tilde hem op en knuffelde hem. ' Halloo Ivy' gaf hem een kus op zijn wang en zetten hem weer terug op de grond. Ik liep door de gang. En zag dat mijn oma druk bezig was in de keuken. 'Hallo oma, van harte gefeliciteerd met uw verjaardag' en gaf haar een zoen. ' Dankje wel meid'. Ik feliciteerde iedereen die in de woonkamer zat, en toenn ik eindelijk zat pakten ik mijn telefoon uit mijn zak, Rick had wat terug gestuurd: ' haha zeker weten, veel plezier op het feest van je oman denk aan jouw' - ' dankje lieverd, denk ook aan jou (l'). ' Waarom heb jij nou zo grijns op je gezicht?' vroeg mijn tante Kate. ' Je hebt zeker een leuke jongen ontmoet' ik knikte en glimlachte naar der en hoopte vurig dat ze er niet veder op in ging maar helaas. ' Vertel vertel! Hoe heet die hoe oud is die? Ziet die er leuk uit? Vertel vertel!' Me tante kwam haast van haar stoel af van vreugde. 'Hij heet Rick en is 16 jaar,hij ziet er erg leuk uit we kennen elkaar van school" er verscheen een hele grote smile op mijn tante haar gezicht en ze begon als een klein kind in een snoepwinkel te klappen in haar handen. ' Ik ben zo blij voor meisjes! Ik hoop echt dat het wat wordt, en als het wat wordt moet je het even laten weten he!' - 'jaja tante Kate zal het je meteen vertellen'. De rest van de avond ging gelukkig snel voorbij, en voor ik het wist zaten we al in de auto terug naar huis. Rick had niks meer gezegd, en ik was eigenlijk te moe om nog een gesprek met hem aan te gaan, en hij zal vast ook wel moe zijn door het vissen. Ik legde me hoofd tegen het raam en deed mn ogen dicht, en fantatseerde over de tijd die rick en mij tegemoet stond te komen. 'Liefie wordt je wakker? Ik opende me ogen heel voorzichtig, en stapte toen waggelend uit de auto, ik moest slapen, ik moest veder dromen. Mijn droom was nu juist zo leuk. Binnen in huis waggelde ik naar mijn kamer, deed mn pyjama aan en ging in bed liggen. Zodat ik weer veder kon dromen. Ik schrok wakker en keek op me wekker, SHIT! Het was al half 10! Ik moest om 8uur op school zijn! Wacht ... Het is zondag gelukkig, ik liep meer weer terug vallen in me bed en pakte me telefoon. Het rode lampje knipperde al,het was een ping van Rick. OH YEAH dacht ik bij mijzelf.
-pingbericht- ' hee schatje, ik neem aan dat je al slaapt, ik wilde even zeggen love you (l') en spreek je snel weer zal over je dromen' ik keek naar de tijd had het al gisteravond om half 12 al gestuurd en ik had gewoon geen antwoord gegeven, ik kon mijzelf wel voor me hoofd slaan.
-pingbericht- 'goedemorgen liefie, jij zal nu vast nog wel slapen, i love you 2, en sorry van de vresselijke late reactie, ik was gisteravond echt nogal moe, sorry : (' ik draaide me op me zij en keek naar buiten, de zon scheen opnieuw buiten ik hield ervan als de zon scheen als ik wakker werd. Het was alweer zondag, de weekenden gingen echt als een sneltrein voorbij, aan de ene kant heel fijn maar hierdoor kwam het examen alleen maar steeds dichterbijer. Ik ging rechtop zitten en pakte mn duitse boek, deze week hadden we een overhoring, en wilde per se een hoog cijfer halen. Na 15 minuten dat ik hard geleerd had, gooide ik mijn boek opzij en kroop weer onder de warme dekens, me handen waren ijskoud geworden. Ik pakte me telefoon van mij nachtkastje, geen rood lampje, ik vroeg me af of er misschien iets mis was, dat die misschien boos was dat ik niet gereageerd had gisteravond, of dat hij juist gek van me werd?. Ik gooide me telefooon neer op bed, en ging langzaam mijn bed uit, ik moest even iets doen waardoor ik niet meer aan Rick zou denken. ik begon een beetje mijn kamer op te ruimen, maar mijn gedachte bleven bij Rick. Om de 5 seconde keek ik op mijn telefoon of het rode lampje niet knipperde. Nadat ik mn kamer helemaal grondig had opgeruimd liet ik mezelf neerploffen op het bed, pakte mijn telefoon en zag dat het rode lampje knipperder, ik kon er niks aan doen ik stond op en maakte een raar vreugde dansje en ging toen weer zitten en keek van wie de ping was. Ik had heel even hoop, en toen was mijn hooop weer weg, het was een belachelijk doorstuur mailtje dat iedereen al 200x gehad had. Ik keek op mn wekker het was nu een paar minuten voor half 11. Zal ik wat naar hem sturen of wacht ik gewoon totdat hij uit zichzelf praat, ja ik wacht totdat hij praat. Ik moest gewoon echt aan iemand kwijt hoe gelukkig is was. Ik pingde mijn beste vriend Dave, waaraan ik alles kon vertellen. -ping- 'dave, omg ik ben zo gelukkig echt niet gezond gewooon, als je weet wat rick allemaal tegen me zegt het is allemaal zo lief en gewoon wauw, i feel so happyyyyyyyy : )'. Ik hoefde niet een te knipperen met mijn ogen en had al antwoord terug van Dave. -ping- OMG! Zo lief vertel IVY! NU'. Hhah, ik vond het altijd zo grappig hoe Dave op dingen reageerde, en als hij dan wat stuurde via ping, zag ik gewoon helemaal zijn hoofd erbij. -ping- ' hahaha, het is allemaal zo lief Dave, hij vind me al een tijde leuk en zegt echt zulke lieve dingen tegen me, ik zal het je morgen wel laten zien. Je gaat smelte van gelukkigheid : )'. -ping terug van Dave- "Okay! Daar hou ik je aan, babe! Hij is idd wel leuk ja:p haha, en zeg je ook allemaal van dat soort dingen tegen hem??" - ping- hahha is goed hoor dave : ) tuuuurlijk zeg ik die dingen terug, i (l') him :$' er verscheen weer een enorme smile op mijn gezicht. Ik keek zo erg uit naar morgen, ik wilde hem gewoon zien en kijken hoe het nu ging tussen ons op school. Dave had ondertussen al weer wat teruggepingd
-ping- awh Ivy ik ben zo blij voor je! Vind jullie 2 zo schattig echt ben zo blij voor je!'. -ping- ' awh dankje Dave, nu gaan we ook nog even een leuk iemand voor jouw zoeken : )'. Dave was homo, en ik vond het geweldig dat hij zo was, je kon met hem over allelei dingen praten jongens dingen maar ook meiden dingen, en vooral dat laatste was heel erg leuk, alleen helaas was Dave en soms andere mensen het er niet mee eens met wat hij was, en dat stelde me teleur. Ze moesten eens weten wat ze zouden missen, iedereen zou een Dave moeten hebben. -ping van Dave- 'IVY! Daar hou ik je aan he! Hahah :p maar ik ga, want we gaan naar de bioscoop met heel de familie, ik spreek je dadelijk nog wel babe! Byebye x' -ping- veeel plezier Dave!' Pff de tijd ging echt als een slak voorbij, het was gewoon pas half 1!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen