Foto bij Chapter Eleven

Echt super super super sorry dat vandaag niet DE dag is dat ze 1D gaan ontmoeten.. Maar ik wou dit hoofdstukje er gewoon nog even tussen hebben. Morgen komt echt DE dag.. Promise ! <3

Maar ik heb geleerd van xMissHoranx dat je gewoon in de les een hoofdstukje kan schrijven ! Super bedankt meidje <3 Maar ik had nog wel even een vraag: Zouden jullie misschien haar verhaal willen lezen? Ze schrijft echt super goed, maar voor haar talent krijgt ze gewoon écht TE weinig reacties !

http://www.quizlet.nl/stories/81819/the-same-past-but-different-futures--one-direction/

Owja, het plaatje hiervoor is hoe Ashley kijkt bij de brievenbus.. Je leest het vanzelf wel !

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • heavens

    dit stukje is f*cking funny!
    ik lach in een deuk!

    stukje:I’m readyyyy’! zei ik en er kwam een grote glimlach op mijn gezicht. ‘Yeah Buddie’ zei Emma terwijl ze Niall probeerde na te doen, ik deed gezellig mee. ‘POTATOOO’! riep ik en ik pakte haar bij haar arm en sleurde haar mee naar de voordeur. ‘Wait, de brief’! riep Emma en ze trok snel los uit mijn handgreep en sprintte naar de kamer, waar ze de brief neer had gelegd op de plaats waar eerst het tijdschrift lag. ‘Klaar’ zei Emma vol overtuiging terwijl ze naar me toe liep. Ik was alvast buiten gaan staan. De brievenbus was niet zo heel ver, dus konden we gewoon lopen. Emma deed de envelop in de gleuf van de brievenbus. ‘STOP’! riep ik en ik kon nog net op tijd de brief uit Emma’s hand pakken. ‘Wat’? vroeg Emma geschrokken. ‘Hij moet in de andere gleuf..’ zei ik. Emma grinnikte ‘Gleuf’? zei ze lachend. Ik snapte wat ze bedoelde. ‘Oké, dat was misschien een beetje een fout woord maartoch..’ dacht ik.

    xx je schrijft zoooo mooi!:Y)

    1 decennium geleden
  • HarrysCats

    Zoals de reCtie hieronder:

    VERDERRRRRR

    1 decennium geleden
  • Bukowski

    Snel verdaaaaaaah!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen