Arella's zorgeloze, onverstandige houding is officieel verdwenen. Ze woonde haar hele leven al bij de Ancients, ze had geleerd hoe de Duisteren de Ancients hadden geprobeerd te vernietigen, en hoe Mikeru-Dono, hun koning, de Duisteren had verslagen en verbannen naar een duister rijk. Maar dat was zo lang geleden. Ze had nooit verwacht dat ze ooit terug zouden komen, of dat ze zich op Mikeru zouden wreken.

Maar dat was veranderd.

Een nieuwe dag brak aan; De horizon begon licht te gloeien. Ze moest weg voordat de Duisteren haar zouden vinden. Ze wierp nog één laatste blik op wat Mikeru momenteel 'thuis' noemde, spreidde toen haar vleugels en vloog weg.

Waarom vertelde je hem niet de waarheid, Oji-San? Waarom moest het zo gaan?___________________________________________________________________________

"Je weet wat je moet doen. Vind die Ancient en breng hem hier!"

Één van de Schaduwheer zijn duistere slaven, in menselijke vorm, patrouilleerde door de straten van de stad. "Vind hem..." gromde hij toen hij staarde naar de malende menigte. Hij stopte om de geest te scannen van enkele mensen. "Negatief..."

Hij keek toe hoe een ander mens, ditmaal met blauwe ogen en sneeuwwit haar zich door de menigte worstelde, met een donkergroene rugtas over één schouder geslagen.

Het wezen vernauwde zijn ogen en scande zijn onderwerp's herinneringen. "Negatief..." gromde het wezen, en draaide toen om om weer verder te gaan met zijn werk.

En Michel vervolgde zijn weg naar school, zich onbewust van wat er zojuist was gebeurd.

________________________________________________________________________

"Seira, ik weet dat je een oogje wilt houden op die spiegel, maar is het niet beter het niet mee naar school te nemen?" vroeg Lucia.

"Ik moet het bij me houden." drong Seira aan. "Wat als we één van de Heart Orbs vinden? We moeten hem gereed hebben!"

"Denk je echt dat dat gaat werken?" vroeg Hanon, zij en Lucia zijn verteld wat er was gebeurd afgelopen nacht. "Ik bedoel, wat, we moeten gewoon die Orbs bij elkaar brengen en het aan Michel geven, en alles is oké?"

"Ik weet het zeker!" verkondigde Seira. "We kunnen de Heart Orbs vinden, ik weet het zeker!"

Lucia en Hanon antwoordden niet.

Een ogenblik later draaiden de drie om toen ze het geluid van een brommer hoorden aanzwellen achter zich. Ze keken toe hoe Rina opstond en haar helm afdeed, en ze hem teruggaf aan Hamasaki.

"Bedankt voor de lift." zei ze toen ze haar rugzak pakte en er vandoor ging. "Ik zie je om vijf uur."

"Tot later." riep Hamasaki toen hij wegreed.

"Nou, Rina." Rina stopte toen ze Lucia, Hanon en Seira zag staan.

"Wat doen jullie daar?" vroeg Rina.

"we waren gewoon op weg naar school." zei Hanon sluw. "Je bedoelt dat je niet gaat spijbelen en op een date met Hamasaki gaat?"

"Waar heb je het over?" vroeg Rina. "Ik was laat, en Hamasaki bood me een lift aan."

"Oh, is dat alles?"

"JA!"

"Je hoeft het niet aan ons uit te leggen, hoor." Hanon zwaaide haar hand heen en weer, alsof ze Rina's woorden wegwapperde."

"Ah, je bent zo vervelend, Hanon." zei Rina.

Terwijl dit nog aan de gang was, had Seira de spiegel terug in haar tas gedaan, en begon rond te kijken. "Michel!" riep ze plotseling terwijl hij op het schoolplein liep.

Michel draaide zich om en zag Seira en de anderen, en lipet toen naar hun toe. "Lucia-san, ik ben bang dat ik vandaag later kom bij de Pearl Piari. Ik blijf langer om mijn opdrachten af te maken. Zou je zus het erg vinden?"

"Nikora," zei Lucia langzaam, haar geest probeerde de plotselinge verandering van onderwerp te volgen. "Nee, ze zou het niet erg vinden. Hoeveel later denk je dat het zal zijn?"

"Een half uur, misschien drie kwartier." antwoordde Michel."

"Okee, dan is het prima. We zullen het Nikora vertellen."

Michel knikte. "Dank je." zei hij, en draaide om en liep weg.

"Je gaat toch niet vreemd, hè?"

Lucia draaide om. "Kaito! Ik praatte gewoon met hem." ze begon te druilen. "Je weet toch dat ik je niet zou bedriegen?"

Kaito grijnsde naar haar, en vroeg "Wie was hij?"

"Eigenlijk is hij Mikeru." vertelde Hanon hem.

Kaito hief een wenkbrauw. "Die psychotische engel?"

"Één en de zelfde." bevestigde Hanon.

"Nou, niet helemaal." verbeterde Rina. "Hij is al zijn herinneringen kwijt."

"Geheugenverlies?" vroeg Kaito.

"Geen idee." antwoordde Hanon.

"Ik wel!" spatte Seira uit. "Mikeru zijn herinneringen zijn weggenomen, maar als we de twaalf Heart Orbs verzamelen, kunnen we ze terugbrengen!"

Rina keek naar Hanon en Lucia. "Um ja, we wilden je erover vertellen," vertelde Lucia haar. Ze vertelden snel wat Seira hen had verteld over de nachtelijke bezoeker.

"En ze gaf me deze spiegel!" Seira hield de hartvormige spiegel omhoog. "Hij kan de Heart Orbs opslaan! En hij heeft er al één! Nu moeten we nog de andere elf vinden."

Nog niet voor Seira klaar was met praten ging de bel.

"Nu kunnen we beter naar de klas gaan." zei Kaito, en ze liepen richting de school.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen