Foto bij Ch.33 - Perfect night

(pov Maria)
Het werd al wat later en Joe en ik zaten nog steeds in de tuin. ''weetje nog, dat we vroeger hier een kampvuur maakte, en uren lang hier kunnen zitten, starend naar t vuur?''vroeg Joe. Ik glimlach en kijk voor me uit ''jah, dat was een prachtige tijd''. Hij knikt instemmend. Hij keek me aan ''kunnen we dat vanavond niet doen''. ''we hebben niks om erop te doen''. Hij begon te grijnzen ''als ik nou voor t eten zorg, dan doe jij Allyson ondertussen op bed''. Ik dacht even na. Ach waarom ook niet? ''prima''glimlach ik. Joe stond op ''dan ga ik snel naar de winkel''. Ik knik en loop samen met hem naar binnen. ''zeg maar weltrusten tegen Joe''. Joe aait over haar wangetje ''weltrusten Allys''. Ze maakte een brabbel geluidje. Ik glimlach en maak de melk voor haar klaar. We zeiden weltrusten tegen m'n ouders en liepen daarna naar boven. Ik ging op bed zitten en gaf haar haar flesje.
Ik deed haar kleertjes uit en deed haar in de slaapzak. ''zo, en als jij gaat slapen, gaan Joe en ik bij t vuur zitten''glimlach ik en leg haar in haar wiegje. Ze keek me met slaperige ogen aan. Ik glimlach en druk een kus op haar voorhoofd ''weltrusten schat''. Ik deed haar mobiel aan. Hij begon te draaien en speelde muziek af. Voorzichtig sloot ik het gordijntje en loop de kamer uit.
Als ik buiten ben zag ik Joe al bezig met het aansteken van het hout in de korf. Ik glimlach en ga er bij zitten ''je bent al goed bezig''. Hij begon te grijnzen ''natuurlijk''. Ik keek naar de dingen die hij had gekocht. ''hmm. ziet er lekker uit''. Hij glimlacht en gaat naast me zitten. Samen keken we hoe het vuur aan begon te wakkeren. ''moet je eigenlijk niet je goed maken met Sarah?''vroeg ik terwijl ik een worstje aan m'n stokje deed. Hij haalt z'n schouders op ''ik maak t morgen wel goed, ze moet maar niet zo zeuren''. Grijnzend gaf ik hem een duw ''ea, zo zijn wij vrouwen nou eenmaal''. ''dan zal ik maar niet aan vrouwen beginnen''. Ik schud m'n hoofd ''tenzij je eenzaam en alleen wil sterven''. Hij trok een pruillip en schud z'n hoofd. Ik zucht en rol met m'n ogen ''jij weet ook niet wat je wilt''zucht ik. Hij begon te lachen ''tsja''. Ik keek naar het vuur en t hout dat knettert. ''is het zwaar met Allyson erbij?''. Ik haal m'n schouders op ''soms, maar soms is het ook wel fijn om iemand bij je te hebben''glimlach ik. Hij knikt en staart naar z'n worstje ''en.. gaat Mike ook bij je wonen?''. ''Mike? ooh nee! ik vind t fijn met m enzo hoor, maar dat hoeft ook weer niet''. Ik grinnik ''issie zo erg?''. Ik schud m'n hoofd ''ik denk niet dat hij de ware is, maar hij is aardig enzo, alleen Allyson vind hem niks''. ''misschien moet ze niets van vreemde hebben''. ''misschien''.
Een zacht briesje blies tegen m'n gezicht. Ik rilde even. Joe keek me aan ''heb je het koud?''. ''nee hoor''. Hij deed z'n jas uit en sloeg het om m'n schouders. Ik glimlach en laat hem daar rusten. Hij sloeg z'n arm om m'n schouders en drukt me dichter naar zich toe. M'n hart ging tekeer. Ik glimlach en keek naar m'n marsmallow die ik er een paar seconde geleden aan heb geprikt.
Dit was een perfect avond.

Reageer (4)

  • Frederique95

    Awwwww zooo lief (A)

    Snel verder (flower)

    1 decennium geleden
  • JessyJonas

    Ahh so sweet!!
    Love it<333

    Ze moeten weer bij elkaar komen.

    Snel verder!!

    xx

    1 decennium geleden
  • MissJojo

    Aaach zo lief!
    Je schrijft echt heel fijn!

    1 decennium geleden
  • Ijustgo1D

    BIJNA!!! kom op laat ze bij elkaar komen

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen