Luid vloekend verliet ik ook Starbucks en ik begon langzaam aan mijn weg terug. Ze wist het gewoon nog niet? Ik wilde mijn zin verdomme gewoon maar ze bleef moeilijk doen. Ook wenste ik uit de grond van mijn hart dat ze uit de buurt bleef van Owen. Hij maakte alles nóg ingewikkelder dan nodig was. Ik hoefde maar met één vinger aan Niamh te zitten zonder ze het wilde en Owen zou me twee blauwe ogen geven. Natuurlijk kon ik hem aan, maar toch wilde ik liever geen problemen met hem. Het enige positieve van deze morgen was dat ik zo af en toe perfect zicht had op haar decolleté.

Met een knal gooide ik de voordeur dicht en hing ik mijn zwarte, leren jack aan de kapstok. Niall voerde een gesprek met Ariël, het meisje van zijn Fan-Date. Ik moest eerlijk toegeven ze zag er waanzinnig mooi uit, maar dat weerhield me er zeker niet van om Niamh in bed te krijgen.
"Hé Zayn", de stem van Niall stond opgewekt en vrolijk, zo hoorde ik hem eigenlijk wel graag en vaak. Toch was ik niet in de stemming om op dezelfde toon terug te reageren dus ik hield mijn mond om te voorkomen dat ik hem kwetste. Het liefst schold ik iedereen hier eens flink uit om me af te reageren maar dat zou oneerlijk zijn. Voordat ik de trap opliep hoorde ik Ariël zacht giechelen.
Boven kwam ik Harry tegen die me meteen zijn kamer introk.
"What's up" mompelde ik gewoontjes en ik keek toe hoe Harry wild een hand door zijn hand haalde.
"Weet je nog dat ik zei, dat ik er moeite voor wou doen?". Zijn gezicht was echt betaalbaar zo, het zag er erg komisch uit.
"Ja. Ja, dat weet ik nog" was mijn nonchalante antwoord op zijn vraag.
"Ik moet té veel moeite doen en ik word zo af en toe gek van haar.." sprak hij dramatisch. Ik snapte zijn probleem niet vandaar mijn vraag:
"What's the problem?".
"Ik wilde haar in het begin meer dan alles, en werd ik al opgewonden bij het alleen maar zien van haar. Ze is echt werkelijk verschrikkelijk Zayn..". Het verbaasde me dat hij nog niet begon te gillen, dat zou alles trouwens nog mooier maken.
"Zeg haar dan dat je klaar met haar bent". Ik hield van simpele antwoorden.
"Straks stapt ze op de pers af en vertelt ze wat er is gebeurd" schreeuwde hij paniekerig.
"Geef haar dan wat ze wilt en vertel haar dán dat je klaar met haar bent", ik verliet zijn kamer weer en begon meteen een bericht te typen.
Niamh ik wacht op je bericht. Zayn. Dit mocht misschien verschrikkelijk opdringerig klinken, mijn geduld was dan ook echt op. Alles wat ik wilde was haar een keer nemen en klaar. Ze reageerde niet zelfs niet na een halfuur. Als ze maar niet weer bij Owen zat want zelfs ik wist af van zijn duistere kant.
Ik wist nog niet zeker of hij hetzelfde bij Niamh wou doen als bij al die andere meisjes, maar eigenlijk deed hij hetzelfde als ik met Niamh wou. Hun vertrouwen winnen, ze nemen misschien houden én anders dumpen. Nu ik er zo over nadacht klonk dat harteloos. Hoe dan ook, ik moest Owen voor zijn.

Hello (; Ik kreeg de vraag hoe Owen eruit ziet, nou zo (; Ik probeer er zo snel mogelijk drama in te gooien en ik heb het hele plan al in mijn hoofd zitten dus geloof me het komt helemaal goed (; Bedankt voor jullie lieve reacties etc c: xxx <33 Oja, ik heb de rol van OneDrection gekozen maaarrr. Maar geen zorgen ik schrijf door en ik kies echt nog meer rollen maar ik kon nu vast en rol gebruiken dus heb ik die vast gekozen, maar zoals ik al zei ik kies er meer (; Iedereen die examens heeft, heeel veel succes(;

Reageer (9)

  • lilymeid

    ZAYN IS HOTTER!!

    1 decennium geleden
  • Evelienepie

    wow Owen is HOT!x

    1 decennium geleden
  • Calypso

    Zayn is inderdaad nogal opdringerig. Hij moet eens inzien dat dat juist alleen maar nadelig voor hem werkt.
    En Owen is knap.
    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • biancadokkum

    Super duper mega geweldig amaZAYN, extraordinHARRY,fabuLOUIS, phenomiNIALL, brilLIAM geschreven (H)
    super duper mega snel weer verder met dit super duper goede verhaal (H)
    (flower)

    1 decennium geleden
  • SCORPlO

    (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen