In realiteit had ik het hem écht vergeven maar waarom drong het dan niet tot me door?
"En hoe kwam je ook alweer aan mijn nummer?", eindelijk kreeg ik de ruimte om deze vraag te stellen en wachtte dan ook met smart op een antwoord. Zayn echter, leek de vraag met opzet te ontwijken door zijn blik op de bomen buiten te richten.
"Zayn?" vroeg ik nogmaals hopend op een antwoord.
"Gisteravond had ik een afspraak met Owen.." begon en hij trok een moeilijk gezicht. Gisteravond, toen Owen me had aangeboden mee te gaan naar die afspraak maar ik geweigerd had?
"Alles liep volgens zijn wil tot hij naar de toilet moest, hij liet zijn mobiel open en bloot op de bank liggen en ik greep meteen mijn kans om aan je nummer te komen.." verklaarde hij simpel terwijl ik mijn wenkbrauwen diep fronste. Stiekem vond ik het best romantisch dat hij zoveel moeite deed, alleen maar om mijn nummer te krijgen.
"En hij had het niet door?", Owen had het zeker weten niet goed gekeurd dat Zayn dankzij hém mijn nummer had. Owen leek door te hebben wat er tussen mij en Zayn speelde.
"Nee" antwoordde Zayn simpel en hij had inmiddels al een lange tijd zijn blik op mij gevestigd.
"Kunnen we.. opnieuw beginnen?", tot mijn stomme verbazing leek zijn stem wel onzeker.
Kon ik opnieuw beginnen? Hij leek me zeker weten niet te vertrouwen, maar iets trok me verschrikkelijk tot hem aan alsnog leek het me beter om elkaars wegen hier te laten scheiden.
"Ik weet.." ik slikte diep.
"Ik weet het niet.." verbeterde ik mezelf. Zayn's mond verliet een duidelijke grom waardoor ik even verstrakte.
"Je weet het niet" herhaalde hij mijn zin die ik daarstraks had uitgesproken. Werd hij nu humeurig omdat ik het niet wist? Omdat ik gewoon weg hem niet meer vertrouwde hij was dan ook nog steeds een vreemd iemand voor me, iemand die ik niet kende.
"Ik wil je zó graag beter leren kennen" verzuchte hij en hij zette een duidelijk, gemaakte glimlach op. Ik hoefde maar te knikken en ik zou waarschijnlijk de verkeerde keuze maken. Hij wilde me alleen maar in bed krijgen, wat hij nu aan het proberen was moest ik nog uitvinden.
"Je ziet wel een bericht verschijnen" deelde ik hem mee en ik stond langzaam op. Toch moest ik toegeven aan het feit dat ik het gezellig vond deze morgen, voordat ik begon over mijn telefoonnummer. Ik wuifde met een flauw glimlachje naar hem en verliet vervolgens Starbucks.
Megan was met Tyler naar de bioscoop, thuis was er niemand. Misschien kon ik Owen uitnodigen?

Zayn komt nog wel in actie hoor (; En ik vind het geweldig leuk om te zien dat jullie met allerlei ideeën aankomen, die helpen me zeker dus keep going (; Ik heb een vraagje ;$ Ik post vanavond om 00.00 een stukje willen jullie dan alsjeblieft kudoën voor mij? Love you'll <33

Reageer (8)

  • biancadokkum

    Super duper mega geweldig amaZAYN, extraordinHARRY,fabuLOUIS, phenomiNIALL, brilLIAM geschreven (H)
    super duper mega snel weer verder met dit super duper goede verhaal (H)
    (flower)

    1 decennium geleden
  • 1Dazzle

    Ik zal proberen wakker te blijven! ;D <3

    1 decennium geleden
  • xMuppet

    Lovely <3

    1 decennium geleden
  • Chuks

    Ik kan niet kudo en om 00:00 omdat ik zo naar bed ga morgen examens. ;(

    1 decennium geleden
  • lord

    Sell verserx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen