Louise P.O.V:


Na een zalige namiddag shoppen, ging ik samen met Morgane naar het hotel. We moesten ons nog helemaal klaar maken om naar One Direction concert te gaan.

Morgane: Wat ga jij aandoen vanavond ?
Louis: euhm ik denk mijn nieuw kleedje, met mijn vans :D
Morgane: Oh jah das mooi !!!
Louise: en jij ?
Morgane: ik ga een afzakkende T-shirt met de Amerikaanse vlag aandoen en een shortje
Louise: moooooiiiii!

Als we klaar waren bracht een taxi ons naar het concert. We stonden helemaal vooraan. Toen de lichten uitgingen begon iedereen te gillen al een gek, met mij als opper-gek natuurlijk, wat had je gedacht? Ik was zo blij dat we hier waren dat ik Morgane in de armen sprong. Ze begon te lachen en knuffelde me. Als eerste zongen ze What Makes You Beautiful(wat geweldig was !!!), dan Gotta Be You, One Thing.

Naill: Hey everyone, in this song we gonna take two special girls on stage.
Zayn: Jep, that’s true, and you now what ? We’ve met them before today !
Harry: Come here Louise and Morgane !

Morgane & Louise: OMG really ? !!!( schreewden we )
One Direction: YEAHH!!

Harry stak zijn had uit naar mij en Zayn het zijne naar Morgane. Ik zag dat Morgane een beetje bedroefd naar me keek omdat Harry haar niet had gekozen, maar mij. Ik gaf haar snel een dikke knuffel. Eenmaal dat ik door Harry op het podium getrokken was, gaf hij me een kus op mijn kaak, ik begon helemaal te beven. Hij begeleide me naar het midden van het podium. Daar stond een grote sofa, waar Zayn mijn vriendin al gedumpt had. Alle jongens zaten al in de zetel, er was dus geen plaats meer voor mii. Ik maakte al een beweging om op de grond te gaan zitten. Toen ik plots een hand voelde trekken aan mijn arm. Ik stond helemaal te bibberen. Ik zag dat het Harry’s, hij had het bandje aan dat we hem eerder die dag al gegeven hadden. Hij zei dat ik op zijn schoot mocht zitten! Dat moest hij een twee keer vragen! Toen zette Liam ons lievelings liedje in, More Than This. Ik keek naar Morgane die lekker zat te genieten in Zayn’s armen. Zo schattig! Toen ik terug naar Harry keek zag ik dat hij zo dicht bij mijn gezicht was, dat ik recht in zijn mooie groene ogen keek. Ik wil hem zo graag kussen! Zou ik het doen? Neen! Ik kon het me niet riskeren! Stel je voor dat hij me weg duwt! En wat zouden ze dan niet over me schrijven in de pers? Nee ik kan dit niet doen! Toen het liedje ten einde kwam, fluisterde Harry in mijn oor ‘’ I like you, more than this’’, “stay here afther the concert”. Iedereen begon ineens te roepen KISS HER HARRY, KISS HER KISS HER KISS HER. Ik werd helemaal rood! Ik sloot mijn ogen en begon al helemaal weg te dromen bij de gedachten. De droom voelde zo echt aan! Ik werd wakkergeschut door het nog hardere AAAAAAAAAAAAAAHHH geroep, een opende mij ogen. Het gevoel dat ik had, was geen gevoel! Het was echt! Harry zijn lippen warren echt op de mijne. Plots voelde ik duizenden vlinders in mijn buik ontwaken! Hij kuste me zo lief en teder! Ik genoot met volle teug! Het kon me niet schelen dat iedereen het kon zien! Wat me meer kon schelen was dat ik Morgane al wenend het podium zag aflopen. Ik wou de kus niet verbreken, maar ze was mijn beste vriendin. Ik moest gewoon achter haar aan! Ik verbrak het hemelse gevoel en zei tegen hem dat het me speet, ik wilde mijn beste vriendin niet kwijt. Ik kom terug, samen met Morgane! Ik beloof het. Als ik bijna de deur uit was, hoorde ik Harry nog iets onverstaanbaars roepen. Ik kon er geen woorden op plakken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen