Zelfverzekerd drukte ik op verzenden en waarschijnlijk kwam mijn bericht nu aan bij Zayn. Natuurlijk had ik de vraag hoe hij aan mijn nummer kwam, erin gezet.
De drang om in slaap te vallen was groot, heel groot. Maar ik dwong mezelf wakker te blijven en mijn ogen wijd open te houden. Ik moest immers weten hoe hij aan mijn nummer kwam. Een lichte schok trok door mijn lichaam toen ik mijn mobiel hoorde trillen. Met trillende vingers opende ik zijn bericht: Kom morgen naar Starbucks, dan leg ik je alles uit.. Zayn Dit was meer een soort van chantage. Ik had raad nodig en Megan gaf me altijd de juiste raad. Meteen scrolde ik door mijn contacten-lijst en stopte bij Megan.
"Meg ik heb je hulp nodig" begon ik en ik friemelde zenuwachtig aan een pluk haar.
"Waarmee?", Megan stond werkelijk altijd voor me klaar zelfs om één uur in de nacht. Ik vertelde haar dan ook echt het hele verhaal en wachtte vervolgens geduldig op een antwoord.
"Misschien moet je gewoon gaan. Gewoon kijken wat hij wilt zeggen en als hij nogmaals aan je zit zijn er genoeg mensen om je heen, toch?" gaf ze als antwoord terwijl ik me rustig ontspande.
"Ja, je hebt gelijk" verzuchte ik opgelucht.
"Ik ga slapen" gaapte Megan moeilijk en ze hing op. Ik had Zayn inmiddels beantwoord op zijn vraag en hem vertelt dat ik ging slapen. Dit werd vast een onrustige nacht voor mij..

Met een luide grom drukte ik wild mijn wekker uit en ik liet me van mijn bed glijden. Ik werd uit dromenland gehaald doordat het feit dat ik vandaag met Zayn had afgesproken tot me doordrong. Gehaast raapte ik een outfit bij elkaar en ik snelde de badkamer in. Er verscheen een perfect, zwart lijntje onder mijn beide ogen en mijn wimpers maakte ik langer. Ik maakte het af met wat lippenstift en vervolgens mijn tanden te poetsen.
Over precies een kwartier moest ik bij Starbucks zijn en dit keer wou ik graag op tijd komen ook al was het de vorige keer expres dat ik te laat kwam. Mijn moeder was vanmorgen vroeg al het huis uit gegaan en mijn vader zat waarschijnlijk ergens in het buitenland.
Inmiddels had ik een appel in mijn handen en opende ik een berichtje van Megan waarin ze me succes wenste. De voordeur sloot ik met een klap en ik rukte wild aan het slot van mijn oude, zwarte fiets.
Op naar Starbucks, oftewel op naar Zayn..

Oh sorrysorrysorry het kwam me niet goed uit dus in het volgende stukje komen jullie er écht achter hoe hij aan haar nummer komt, oke? (; Echt duizendmaal dank voor al jullie lieve reacties <3 Ze maken me met de minuut blijer c: Love you'll <33

Reageer (8)

  • biancadokkum

    Super duper mega geweldig amaZAYN, extraordinHARRY,fabuLOUIS, phenomiNIALL, brilLIAM geschreven (H)
    super duper mega snel weer verder met dit super duper goede verhaal (H)
    (flower)

    1 decennium geleden
  • lord

    Oehh benieuwd;p
    snell verderrrx

    1 decennium geleden
  • iRauhlWorld

    Verder!!! (trouwe lezer :P)

    Even over dat kiezen van die rol van Niall's vriendin:
    Als je niet kan kiezen kun je ook de naam van iemand doen en het karakter van iemand anders en de foto van weer iemand anders enzo :) (tip)

    xx

    1 decennium geleden
  • bieberin

    ze word verliefd op zayn, zayn gaat met haar in bed en komt er dan achter hoe verkeerd het was van wat hij had gedaan en krijgt ook gevoelens voor haar, en dan word het huisje boompje beestje. Niet waar?

    1 decennium geleden
  • Calypso

    Ik ben heel benieuwd naar wat Zayn te vertellen heeft.
    Snel verder :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen