Deze gehele middag was perfect geweest, Owen had me leren schaatsen al lukte het nog steeds niet. Hij had zwoel in mijn oor gefluisterd dat we deze middag zeker konden herhalen.
"Tot morgen", knuffelde ik Megan en ik liet haar langzaam aan los. Megan stapte haar huis binnen wat Owen en mij door liet lopen.
"Ik heb nog een afspraak, als je wilt mag je mee?" stelde Owen deze vraag en hij verstrengelde onze vingers vriendschappelijk.
"Nee bedankt" sloeg ik zijn aanbod af. Owen knikte en hij drukte kort zijn lippen op mijn wang waardoor ik even kort grinnikte. Waarschijnlijk had hij een afspraak met Zayn en Harry, of één van de twee en ik had er geen behoefte aan om zijn gezicht te zien.
Owen wuifde me na en langzaam verdween hij uitzicht. Ik besloot een heerlijke douche te nemen en daarna mijn bed op te zoeken. Nadat de warme stralen mijn lichaam hadden verkend droogde ik me af en stapte in mijn pyjama die je overigens niet echt een pyjama kon noemen.
De warme dekens sloeg ik over mijn lichaam heen en ik probeerde in slaap te vallen. Tevergeefs..
Mijn mobiel begon hevig te trillen en dat was genoeg voor mij om te weten dat ik een berichtje had. Ik had verwacht dat Megan mij een bericht had gestuurd, maar niets was minder waar. Een onbekend nummer verscheen op het scherm. Uiteindelijk opende ik zuchtend het bericht en liet ik mijn blik over de getypte woorden glijden: Niamh geef me alsjeblieft een tweede kans, ik weet dat ik het niet verdien maar ik wil zo graag opnieuw beginnen. Nog nooit heb ik iemand gezien zoals jou, en iets in me wil je beter leren kennen. Geef me alsjeblieft die tweede kans die je geeft aan mensen.. Alsjeblieft? Zayn.
Tranen prikkelden achter mijn ogen. Dit hoorde helemaal niet zo te zijn. Ik hoorde geen pijn te lijden door iemand die ik enigszins niet eens kende. Maar het leek wel alsof hij deze woorden gemeend had. Dat hij dit bericht met zijn hart had getypt. Pas na deze gedachten drong er iets tot me door. Hoe kwam hij in hemelsnaam aan mijn nummer? Een hevige strijd speelde er in me. In mijn hoofd was het één grote warboel en dat was waarschijnlijk de oorzaak van mijn hoofdpijn. Moest ik hem nu terug smsen? Ik dacht voorzichtig terug aan de woorden van Megan..

"Megan, alsjeblieft. Stuur hem een brief dat het een misverstand was" smeekte ik haar nogmaals. "Nee" sprak ze standvast en nam een hap van haar appel. "Ok, dan doe ik het zelf" ik snelde naar boven met achter me een schreeuwende Megan. Ik gooide de bureau-la open en nam een wit vel papier. "Dat ga je niet doen" waarschuwde ze me. "O nee? Let maar op" ik liet mijn potlood over het papier glijden. Al snel werd ik ontnomen van het vel papier. "Niamh. Geloof me, dit ga je nodig hebben" begon ze.

Mijn besluit stond standvast. Ik zou op zijn bericht in gaan maar dat alleen vóór Megan, omdat zij mij hier in had gesleept en me er dóór heeft gesleept. Met de gedachte dat ik dit deed voor Megan typte ik een berichtje naar Zayn..

In het volgende stukje vertelt Zayn hoe hij aan haar nummer komt dus het niet zo dat hij opeens op magische wijze haar nummer heeft :p Bedankt voor jullie lieve reacties ze maken me echt blij <3 En ook bedankt voor jullie kudo's <3 Ik kan wel blijven bedanken tot volgend jaar maar ik houd het simpel. Super erg bedankt en jullie zijn de beste <33 Ik wacht nog even met het bekend maken van de winnende rollen misschien dat er nog mensen willen reageren.. jullie horen het wel wanneer ik heb gekozen (:

Reageer (7)

  • 1Dloveeer

    volgens mij heeft zayn haar nummer van owen ( het meest logische:))
    snel verder(flower)
    love your story
    xx

    1 decennium geleden
  • iRauhlWorld

    Ga gauw verder :)

    1 decennium geleden
  • bieberin

    Ik heb echt geen idee van wie hij het heeft.
    Volgens mij kan het Owen niet zijn, want hij was er niet echt blij mee toen Zayn met haar wou praten

    1 decennium geleden
  • lord

    Van Owen?
    Snell verderrx

    1 decennium geleden
  • Calypso

    Ik ben wel benieuwd van wie Zayn haar nummer heeft gehad. Van Owen of niet?
    Snel verder, je schrijft erg leuk :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen