Foto bij deel 36

Merel & Niall spreken.

het is niet zo speciaal maar het word beter dus zeker blijven lezen :D xjes D&M

'eum , hoe gaan we slapen' vraagt Dagmar en ik kijk rond .
'in de slaapzetel kunnen er 2 , boven in de oude kamer van amber kunnen er ook 2 en bij mij in de kamer kunnen er 3 slapen dus dat komt goed uit' zei ik .
'oké dus , Harry en Louis in de zetel , Zayn en ik boven in amber haar kamer en Liam , Merel en Niall in Merel haar kamer ?' vraagt dagmar.
'ohohnee , wisselt Louis en Harry is met Merel en Niall , want ik wil niet met die 2 tortelduifjes' zegt Liam en ik kijk hem nep-boos aan.
'okee , is goed' zegt Niall en ik geef hem een kus op de wang en ik zet alle drank en snacks op tafel .
na een paar uur , is bijna iedereen een beetje dronken behalve Liam .
we besloten te gaan slapen en iedereen zei slaapwel , en ging naar boven en ik en Niall bleven beneden.
'ooh , ik hou toch zoveel van je' zeg ik en ik geef hem een kus , die langzaam aan een passionele kus wordt , ik proef de alcohol en ik lach.
'wat is er zo grappig sweetyyy?' vraagt hij 'binnenpretje.' zeg ik en ik ga liggen onder de dons en ga lekker dicht Niall liggen.we gaven elkaar nog een paar kusjes en ik viel in slaap .



Ik wordt wakker en ik zie dat ik nog maar alleen in de zetel lig , ik sta op en doe mijn t-shirt aan.ik loop naar de keuken ; geen Merel.
Ik loop naar boven en ik kijk rustig in elke kamer ; geen Merel.
Badkamer ; geen Merel.
Oke nu begin ik ongerust te worden en ik loop het huis door. bij de keuken stop ik en ik kijk uit het raam en zie dat er iemand op het balkon zit ik open de schuifdeur en loop naar de persoon toe.Het was merel maar ze sliep en ze had het ijskoud.
Ik til haar op en neem ze mee naar binnen en leg ze onder de dons.
'goeienmorgen iedereen' roept Louis door het huis en komt hij de trap af samen met Harry Liam , Zayn en Dagmar .
'oei wat is er met haar' vraagt dagmar die het direct opmerkt van Merel.
'ik weet het niet , ik werdt wakker en ze lag nietmeer naast me en ik heb haar overal gezocht en dan vond ik haar op het teras slapend.' zeg ik en ik kijk naar Merel die stilaan terug op huidstemperatuur komt en haar ogen een beetje opendoet .
'goedenmorgen liefje.' zeg ik en ik druk mijn lippen op haar wang die nog steeds koud aanvoelt.
'goeie...morgen , het is hier koud' zegt ze en dagmar loopt naar haar toe.
'meid waarom zat je buiten ?' vraagt ze.
'euhm .. Ahjaa ik kon deze nacht niet slapen dus ging ik even naar de sterren kijken buiten en dan zal ik daar waarschijnlijk in slaapgevallen zijn. ' zei ze en ze staat recht .

'ik ga me omkleden en dan even naar de bakker , Dagmar ga je mee ?' vraagt ze en Dagmar knikt.ze verdwijnen in de badkamer en daar zaten we dan met 5 in de zetel.
'ik zal de tv proberen op te zetten' zegt Liam en we knikte.
even later zaten we tv te kijken.opeens zagen we ons op tv en onze documentaire begon.
we roepte de meiden die al snel bij ons stonden.we namen het op en ze gingen naar de bakker en even later zaten we aan tafel met een heel uitgebreid ontbijt .

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen