Ja, ze had me neer geslagen. Niet letterlijk natuurlijk maar figuurlijk gezien wel. En hard had ze me geslagen zeker, recht in mijn gezicht en het brandde nog steeds verschrikkelijk na. Alsof ze zout in een open wond had gestrooid.
"Hé man, genoeg meisjes op deze wereld" mompelde Harry terwijl hij naast me op de bank plaats nam. Zijn woorden waren misschien wel troostend bedoeld, maar zo kwamen ze niet bij me over. Ik wou maar één meisje in mijn bed en dat was Niamh. Niet pérse omdat ze zo'n waanzinnig mooi lichaam had, nee want er liepen veel meisjes rond met zo'n lichaam. Het was omdat ik altijd mijn zin kreeg en wou krijgen, dus nu ook.
"Wat heeft hij?", Liam kwam de kamer binnen gewandeld met in zijn hand een kratje bier.
"Liefdesverdriet" mompelde Harry en nam gulzige slokken van zijn bier. Harry zou Harry niet zijn als hij deze opmerking niet gemaakt zou hebben.
"Bedankt" zuchtte ik toen Liam een flesje bier voor mijn neus plaatste. Niall kwam even later ook de kamer binnen terwijl hij zijn blik strak op zijn mobiel had gevestigd.
"Met wie sms je?" vroeg Harry nieuwsgierig aan Niall die uiteindelijk zijn blik losliet.
"Het meisje van onze Fan-Date", een grote glimlach sierde zijn gezicht terwijl ik in één kromp. Hij had nog wel contact met het meisje van zijn date, maar ik had het gewoon compleet verkeerd aangepakt. Daarom wilde Niamh ook geen contact meer met me, best begrijpelijk.
"Waar is Louis?", ik merkte opeens op dat hij niet aanwezig was en dat was voor zijn doen best raar.
"Die is uit met wat vrienden" was de verklaring die Liam ons wijs maakte. Ik was er eigenlijk ook wel aan toe om uit te gaan. Je lekker vol zuipen en de volgende dag niet meer weten wat je die nacht daarvoor allemaal hebt gedaan.
"Ik ga mijn bed opzoeken" zei Niall gehypnotiseerd door zijn mobiel en hij verliet de kamer. Hoe graag ik Niamh ook wou op dit moment, ik moest het rustig aanpakken. Ik moest zoals ik zei, haar vertrouwen voor me winnen. En zodra dat me gelukt is, gaat alles zo'n beetje vanzelf. Ik kon mijn zin behoorlijk doordrijven..

En nog een stukje omdat jullie zo geweldig zijn! c: Nogmaals bedankt hé ? :p Word het trouwens niet saai ofzo? Dit stukje is wel saai dat weet ik maaaarr.. ik gooi er zo snel mogelijk een onverwachte wending in (; BESTE ABO'S EVER! <33

Reageer (9)

  • SCORPlO

    (H)

    1 decennium geleden
  • XxDarknessxX

    GEWELDIG verhaal <3
    vlug verder !! :D
    Xx

    1 decennium geleden
  • 1Dazzle

    Wat xMuppet zei :D <3

    1 decennium geleden
  • QueenMary

    Pffff, zayn..

    1 decennium geleden
  • xMissMarije

    verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen