Foto bij Ch.31 - What's happening

(pov Maria)
De volgende paar dagen waren mijn ouder rustig. Samen met Allyson liep ik door het park. ''heerlijk weertje toch schat?''. Ik zie haar steeds meer opgroeien. De tijd staat niet stil. Ik ga op een bankje zitten en neem haar op schoot. Even later zie ik Joe samen met Sarah en Winston door het park lopen. Hand in handen, lachend, en Winston vrolijk kwispelend voor hen lopend. Snel keek ik weg en pak Allyson haar flesje en gaf haar haar flesje. Een steek van jaloezie trekt door m'n lichaam. Zuchtend keek ik naar Allyson. ''oh hey Maria!''glimlacht Sarah schijnheilig. Ik keek op en zag Sarah samen met Joe voor me staan. Ik glimlach ''hoi''. Sarah trekt Joe dichter naar zich toe ''zo we hebben je ook paar dagen niet meer gezien''. Ik keek naar Joe ''tsja.. ik red me prima, ik heb een relatie met Mike, m'n ouders overleggen of ik een eigen huisje mag, dus alles loopt nog op rolletjes''. Joe's ogen keken me aan. Ik keek naar Allyson ''jij vind Mike ook wel aardig toch?''glimlach ik en druk een kus in haar haar. ''zullen we.. maar weer terug gaan?''vroeg Joe. Sarah knikt ''nou bye''. ''bye''. Ze lopen weg en ik keek ze na. Ik kijk naar Allyson ''misschien moet ik dit hoofdstuk sluiten''. ''welk hoofdstuk?''. Ik keek achterom en zag Mike staan. ''hey''glimlach ik en druk een kus op z'n lippen. Hij grijnst en gaat naast me zitten. ''Hey Allyson, hou je mama goed in de gaten?''. Ze keek hem aan en verstopt haar gezicht in m'n borst. ''Allyson, het is Mike maar''. Mike glimlacht ''is ze moe?''. Ik schud m'n hoofd ''ze heeft genoeg geslapen, ze doet nooit zo''.

(pov Joe)
Samen met Sarah loop ik naar huis.''wat word Allyson al groot hea''zei ze. Ik knik en dacht nog steeds na over wat Maria zei. Zou ze samen gaan wonen met Mike?. ''wat is er schat?''. Ik schud m'n hoofd en druk een kus in haar haar ''niks''. Ze glimlacht ''fijn, weetje.. ik kan niet wachten op later ons eigen gezinnetje te beginnen''. ''jah.. later''. Ze glimlacht en verstopt haar handen onder m'n buik ''maar in de tussentijd kunnen we toch blijven oefenen?''vroeg ze grijnzend en streelt m'n buik. Ik grinnik ''jah hoor, altijd''. Ze drukt haar lippen op die van mi en drukt me tegen de bank.
Terwijl we bezig waren bleef het door m'n hoofd spoken. ''schatje''mompeld ze en drukt me van zich af. ''wat doe je?''vroeg ik verbaasd. Ze zucht en begon zich aan te kleden ''ik heb geen zin hoor als je zo doet''. Ik keek haar vragend aan ''wat doe ik?''. ''je bent er niet bij met je hoofd Joe, waarom kan je Maria niet uit je hoofd zetten?''. Ik bleef stil ''dat doe ik!''. Ze schud haar hoofd ''hou je van haar?''. Ik keek haar aan en zweeg. Ze zucht en doet haar jas aan ''je belt maar wanneer je eruit gekomen bent''. Ze sloeg de deur hard achter zich dicht.
Ik trek m'n boxer en t-shirt aan en bleef op de bank zitten met m'n handen in het haar.
Waar ben ik mee bezig?

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen