hey iedereen hier komt deeltje 1 :)
laat gerust reactie's om te zeggen wat je er van vond.

Morgane's P.o.v.:

Het was een gewone saaie zaterdag namiddag en ik verveelde mij een beetje. Dus is stuurde een berichtje naar men beste vriendin Louise (die in mijn gsm stond als Louise Styles, door haar grote liefde voor 1D) om te vragen of ze geen zin had om vanavond te komen slapen.

In de sms:
Ik: Hey Lou, heb je geen zin om te komen slapen vanavond? Ik verveel mij een beetje :P
Louise: Ik zal je iets laten weten binnen een uurtje want mijn mama zit nog op haar werk :/ Okej ?
Ik: ja geen probleem hoor ;)

Terwijl ik wachtte op Louise haar sms, zat ik ongeduldig wat te tweeten op twitter. Ik zag een tweet van Harry Styles, waarschijnlijk weer een van een nepaccount. Uit pure nieuwsgierigheid las ik de tweet, OMG het was van Harry Styles! In zijn tweet stond: hey Belgium fans, who wants to win a Meet and Greet whit us in London and 2 concert tickets? Ik deed onmiddellijk mee, je weet maar nooit! Misschien had ik deze keer wel geluk! Plots hoorde ik mijn gsm trillen. Het was een sms van Louise, hopelijk mag ze van haar ouders!

In de sms:
Louise: OOOWJEAHH ik mag komen !!!!
Ik: Oh leuk :D je mag van mij als je wilt nu al komen ze 
Louise: Das goed ik kom af ;) tot straks

Het duurde maar een tiental minuten tot ik mijn voordeur moest openen.
Ik: hey lou cv? *BIG HUG*
Louise: jaja en met jou?*BIG HUG BACK*
Ik: alles goe
Louise: En heb je ook gezien op Twitter van die M&G met 1D?
Ik: Jah ik heb het gezien en ik heb ook onmiddellijk mee gedaan, maar ik weet wel nog niet wie ik mee neem als ik win…
Louise: eum… IK? ;p haha
Ik: Jah duuh! Wie anders? Ik hoop echt dat we winnen !!!

Na een gezellige middag en avond vol met gelach, gek gedanst, jongens talk en muziek van 1D! Die nacht nog droomde ik dat we de Meet & Greet met 1D hadden gewonnen. Het was gewoon weg GE-WEL-DIG! Ze waren zo lief en wat was Harry toch mooi, de 1D-boys hadden zelf hun gsm-nummer gegeven omdat ze ons zulke toffe meisjes vonden. Toen ik juist zat te geniet van een groepsknuffel, werd ik al schreeuwden wakker gemaakt door Louise!

Louise: Morgane!! Slaap je nog?
Ik: Jah! Nu niet meer hé! (en ik wreef eens in mijn ogen)
Louise: Sorry dat ik je waker heb gemaakt zij ze lachend.
Ik: Geen probleem loutje, ik had gewoon de beste droom dat ik kon hebben! En jij hebt die verpest, haha
Louise: Vertel !!!!
Ik: Ik verteld uitgebreid mijn one direction droom aan haar.
Louise: OMG ik echt zo graag winnen !!!
Ik: Je bent niet de enige.

Toen we uitgebabbel waren en More Than This hadden afgeluisterd als ochtend liedje. Ging ik samen met haar aan de ontbijttafel zitten. Mijn mama had weer eens heerlijke chocolademelk gemaakt(jamieeeee). Ondertussen dat Louise een beetje op mijn computer zat, ging ik mij eventjes douchen. In eens hoorde ik Louise als een gek gillen in mijn kamer. Ik kwam snel uit de douche, deed een handdoek rond mijn en liep snel op haar af om te gaan kijken wat ze nu weer had uitgestoken.. Ik kwam binnen in mijn kamer toen ze al wennend in mijn armen sprong en al roepend zei WIJ GAAN MORGEN NAAR LONDON OM ONE DIRECTION TE ONTMOETEN AAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!! Ik kon het niet geloven. Ik begon van de slag mee te gillen toen mijn mama bezorgd de kamer binnen kwam rennen.

Mama: Alles oké meisjes vroeg ze bezorgd?
Ik & Louise: WIJ HEBBEN DE 1D MEET&GREET GEWONNEN AAAAHHHH !!!!
Mama: Rustig meisjes laat me eens eerst die mail lezen.
Ik: Oke(zij ik nog helemaal onder chok)
Mama: Jullie hebben gelijk ze hebben de vliegtickets ook al opgestuurd. Jullie moeten ze alleen nog afpriten. Jullie hebben geluk dat het morgen geen school is, ik zal jullie wel naar de vlieghaven brengen.
Ik & Louise: OH DANKJEEEEEEEEEEEE !!!!
Mama: hahaha graag gedaan.

We hebben die nacht nauwelijks geslapen. Na al hele dagen naar hun muziek geluisterd te hebben, waren we als kleine freakjes weer heel de cd aan het beluisteren. In de namiddag zijn we cadeautjes gaan kopen voor ieder lid van 1D. Louise die een hele nacht had liggen woelen, was weer eens vroeg wakker. Gelukkige heeft ze me vandaag niet wakker gegild! Ik werd om 7:30 wakker gemaakt door mama, die ons naar de vlieghaven bracht. Daar namen we afscheid van mij mama met een dikke knuffel en een kus. We checkten in, en plaatste onze bagage op de band. We stapte het vliegtuig op en zoals gewoonlijk begon Louise weer eens te gillen, als of ik niet beter wist, riep ik vrolijk mee, LONDON BABY, HERE WE COME! Goed geland en uitgecheckt, kwam er een vrouw naar ons toegelopen. Ze zij dat we in de auto moesten stappen en dat ze ons naar de meet&Greet ging brengen. En wij, als altijd heel gehoorzame meisjes volgende de dame? In de auto waren Louise en ik al helemaal aan het flippen. Na een auto rit van ongeveer een halfuurtje kwamen we eindelijk aan. De vrouw leidde ons naar binnen in een klein zaaltje met een zetel en een paar stoelen.’’Wait here the boys will come in 5 minutes’’en ze verliet de kamer. We zaten daar versteen op die bank tot ik ineens de mooie stem van Harry kon horen. Ik begon gewoon te flippen!

Harry: Hey girls how are you *gaf me zo een lange knuffel*?
Ik: (lag daar in zijn armen versteend en al huilen) I’m fine you ?
Toen liet hij mij los om Louise ook een knuffel te geven ik moest even lachen toen ik zag dat ze net als mij ook niet kon stoppen met wennen van vreugde. Louis, Liam, Nail en Zayn volgde om de beurt om ons te verwijl komen. (WOOW, zo lekker ruiken dat ze deden!). We gaven elk van hun ons cadeau. Harry deed meteen het armbandje met onze namen aan, het was zo schattig!
Toen ik ineens Louis hoorde vragen: Zijn jullie Nederlandstalig *met een te schattig Brits accent*
Louise & Ik: Wat kunnen jullie Nederlands?
Liam: Yes, a bit. Louis teaches us., he is 1/8 Belgian
Ik: OMG geweldig (en ik sprong Louis in de armen). Woops,sorry haha !
Louis: Geeft niks hoor dat ben ik ondertussen al gewoon?

We spraken nog even met de jongens en we trokken ook nog een paar foto’s. Ze waren echt heel lief met ons. De zelfde vrouw die ons binnen leidde kwam binnen ’’Sorry girls but you need to leave it’s time’’.Voor we naar buiten gingen knuffelde we de jongens nog even, toen Harry ons nog een briefje met hun nummer gaven en fluisterde’’Bel ons maar als jullie zin hebben om af te spreken we vinden jullie toffe meisjes’’. Ik was wel even in chok. Dit leek lijkte wel heel erg op mijn droom! Super blij verlieten we de Meet&Greet zaal. Nu nog lekker een dagje in London Style shoppen!

Reageer (2)

  • LiamlovesLou

    Dankje wel ;) Het is een heele eer voor mij(=Morgane)da je het leuk vind, omdat ik jouw verhalen geweldig vind !!! Morgane

    haha we zullen volgende keer schrijven, " we hadden ook wat kiekjes gemaakt" haha n dankj voor het abo ;D xx Louise

    1 decennium geleden
  • Jamezzz

    Leuk verhaal :D Vooral leuk omdat het in het vlaams is :P Dingen zoals: "Foto's getrokken" kom je in het nederlands niet tegen xD Dat maakt het wel leuker vind ik (A)

    Snel verder, want jullie hebben er een abo bij :P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen