Foto bij - Five Months -

(Pov Maria)
Al een paar dagen zat ik te overwegen of ik een eigen huisje moest nemen. Ik zat ondertussen stiekem in huisbladen te bladeren. Ik had vandaag vrij en zat met Allyson op m'n slaapkamer. Allyson zat op de grond met speelgoed aan het spelen. Ze keek me aan en strekt haar handje uit. Ik glimlach en ga naast haar op de grond zitten ''wat is er?''. Ze steekt het speelgoed in haar mond. ''nee nee''. Ik haal het speelgoed weer uit haar mond ''niet doen''. Ze keek me vragend aan. Ik til haar op schoot en pak een boek ''zullen we boek lezen?''. Net als ik wil beginnen met lezen gaat de deur open. Ik keek op en zag Mike staan. Ik glimlach ''hello''. ''hello''. Hij gaat naast me zitten ''en wat zijn jullie twee aan het uitspoken''. ''ik wou Allyson net voorlezen''. Hij begon te grijnzen ''nu mag je aan ons beide voorlezen''. Ik grinnik ''dit is geen verhaal voor grote jongetjes hoor''. Hij grijnst ''wie zegt dat?''. Ik gaf hem plagend een duwtje en begon voor te lezen.
Nadat het boek uit was zet ik Allyson op de grond ''ga maar spelen''. Ik leg wat speelgoed neer en ga op het bed zitten. Mike's ogen vallen op de verstopte huisbladen. ''ga je verhuizen?''vroeg hij terwijl hij het stapeltje pakt. ''nee.. ik zat te denken aan een eigen plek, gewoon voor mij en Allyson''. Hij bladerd wat door de bladen ''t zijn prachtige huizen''. Ik en pak een blaadje ''ik had m'n ogen hier al op gericht''. Ik wees een huisje aan, niet te groot, niet te klein. Hij knikt ''ziet er goed uit''. Ik knik ''plus, ik kan het mezelf veroorloven''. ''heb je het al met je ouders over gehad?''. Ik schud m'n hoofd ''nog niet, misschien moet ik toch maar een keertje beginnen''. Mike begon te lachen ''zou je denken?''. Ik gaf hem een klein duwtje. Grijnzend drukt hij een kus op m'n lippen die ik kort beantwoord.
Als Mike de deur uit is zamelde ik al m'n moed bijeen en liep naar de woonkamer ''mam, pap, ik wil jullie iets vertellen''. Ze keken me aan ''en dat is?''vroeg m'n vader met een glimlach. Ik keek naar Allyson ''ik denk dat het beter is als Allyson en ik een eigen huisje gaan opzoeken, gewoon.. een eigen plekje''. Ze keken elkaar aan ''en waar denk je dat dan van te gaan betalen?''. Ik pak m'n huizenblaadje erbij en laat het huisje zien ''het is perfect, plus niet boven mijn budget, en toch kan ik boodschappen, kleren en luiers en andere dingen kopen voor Allyson''. M'n moeder keek me aan ''wil je dit echt?''. Ik knik. Ze keek naar m'n vader ''vind je het goed als wij nog even overleggen?''. Ik knik ''is goed''. Ik loop met Allyson naar boven naar onze kamer en ik ging op bed zitten met haar op schoot ''nou Allys, misschien krijgen we wel onze eigen plekje, met onze eigen tuin, waar je in spelen kan''. Ze keek me aan en greep naar het knuffeltje. Ik druk een kus in haar haartjes en zet haar op de grond. Ik keek naar haar en glimlach.

Voor iedereen die m'n verhal leest :

AI LUV YOU!!!

Reageer (4)

  • JessyJonas

    Love it!! <333

    Snel verder!!

    1 decennium geleden
  • Frederique95

    AWESOME snel verder (flower)

    1 decennium geleden
  • MissJojo

    We love you!
    Hihi snel verder schrijven!

    1 decennium geleden
  • Ijustgo1D

    Get her back with Joe!!! En rap een beetje.
    Maar verder wel heel leuk hoor

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen