Foto bij Ch.29 - I got you

(pov Joe)
Ik had Allyson opgehaald en samen reden we naar de set. Ik keek in het achteruitkijk spiegel naar Allyson en glimlach ''ik weet zeker dat je mijn mensen op de set heel aardig gaat vinden''. Ze speelde met een bal die ze in haar handen had. Ik glimlach en gaf wat meer gas.
Wanneer ik mijn auto heb geparkeerd haal ik Allyson eruit en loop naar de set. Iedereen was al druk bezig met dingen uitstallen. Ik keek naar Allyson en glimlach ''ben je klaar voor een dag in de spotlights?''. Ze keek me aan. Ik glimlach en loop naar m'n kleedkamer en zet de maxicosi op tafel en haal Allyson eruit. De styliste kwam binnen ''goedemorgen Joe''. Ik glimlach ''goedemorgen''. Ze keek naar Allyson ''oh en wie is schattig kindje?''. Ik grijns en kijk naar Allyson ''de dochter van een vriendin''. Ze glimlacht en aait over haar bolletje ''wat een schatje, moet je oppassen?''. Ik knik ''en ik dacht, ik neem haar mee naar de set''. Ze glimlacht ''waarom ook niet''. Ik zet Allyson op de grond naast me en laat de styliste m'n haar doen. Ik gooi Allyson wat speeltjes toe.

(pov Maria)
''hey schat''. Ik keek op en zag Mike met een big smile staan. Ik glimlach ''hey, wat doe jij hier?''. Hij drukt een kus op m'n lippen. Ik glimlach. ''ga je het me nog vertellen?''. Hij begon te lachen ''ik wou je gewoon even zien.''. ''dat is lief van je''glimlach ik. ''waar is Allyson?'. ''met Joe, hij past op''. Ik sorteer alle cd's op volgorde. ''Goed, m'n pauze is voorbij, ik denk dat ik maar weer naar m'n werk ga''. Ik keek op ''is goed, zie ik je vanavond?''. Hij knikt. Ik glimlach en druk een vlugge kus op z'n lippen. Hij verliet de winkel weer en ik ging weer bezig met m'n werk.
Misschien moet ik maar eens een eigen huisje kopen. Het idee werd met de minuut aantrekkelijker. Dan heeft Allyson een eigen slaapkamer.
De deur van de winkel ging weer open. Ik keek op en zag Sarah staan. Onze blikken kruisden elkaar voor een seconde en snel wende ik m'n hoofd af. Tot m'n grote teleurstelling komt ze m'n kant op. ''leuk dat je hier...werkt''. Ik zucht en kijk op ''wat wil je nou''. Ze glimlacht ''niets.. ik kom alleen zeggen dat Joe m'n vriendje is''. Ik rol m'n ogen ''jah dat weet ik, en ik heb ook een vriendje''. Ze keek me verrast aan ''ohja.. wie?''. ''Mike, en oh.. je moet mer vertrouwen hebben in je vriendje, en houd je relatie niet lang stand, en misschien dat je nu weg kan gaan, ik heb t nogal druk''. Even bleef ze stil en keek om zich heen ''er is hier geen mens''. Ik grijns ''nee.. dat klopt''met deze woorden loop ik naar de magazijn, hopend dat Sarah vanzelf weg zou gaan.

sorry it sucks

Reageer (2)

  • JessyJonas

    Snel verder!!

    1 decennium geleden
  • Frederique95

    Jouw stukjes zijn altijd goed je schrijft geweldig (A)

    Snel verder(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen