Foto bij |•| HOOFDSTUK VIER

• Marit McAdams •

Vanuit kamer 203 kwam wat gestommel en Liam's zingende stem vulde de gang terwijl Niall waarschijnlijk dansend door de kamer huppelde aan het geluid te horen. Ik grinnikte bij het idee van Niall dansend, wat er waarschijnlijk niet heel erg soepel uitzag. Plotseling werd de deur opengetrokken en flikkerde Louis met snelvaart op de grond.
      'Ik ben klaar, jongens,' zei Niall vrolijk totdat hij Louis op de grond zag liggen. 'Uhhhhh.'
      'Hey, eeh, Louis. Waarom lig je op de grond?' vroeg Liam aan hem terwijl hij zijn ogen vragend dichtkneep. Uitnodigend stak Maddison haar hand uit om hem mee omhoog te helpen, waarna hij dankbaar knikte en Niall streng aankeek.
      'Bedankt hé, Niall,' gromde Louis met een enorme grijns op zijn gezicht. Het sarcasme droop van zijn stem af en hij viste zijn blauwgestreepte handdoek van de grond af.
      'Waar blijft Harry nou?' vroeg hij met een pruillipje en keek zoekend de gang rond. 'Ik ga wel even kijken.' Met grote passen liep hij de gang door en bonsde wanhopig op de deur.
      'HARREH, LIEFJE,' gilde hij met een hoog stemmetje. 'DOE DE DEUR EENS OPEN, HONNEPON.'
      'Louis, scheit op. Ik loopt naakt,' gromde Harry naar buiten.
      'Niet erg toch?' vroeg hij met een pruillipje terwijl Louis boos aan de deurklink trok. Terwijl hij met zijn wenkbrauwen wiebelde deed Harry de deur open en trok zijn zwembroek nog wat verder op.
      'Ik ben al klaar, Boo Bear,' glimlachte hij liefjes en trok Louis wat dichter bij zich aan waarna Zayn en Robert, één van hun vrienden, samen pratend de kamer uit kwamen lopen.
      'Op naar het zwembad,' gilde Alice door de gang heen en zette het op een sprintje van de trap af.

      'Bommetje!' schreeuwde Andreea en ze sprong in het water. Mia sprong meteen achter haar aan terwijl ik mijn handdoek op de grond gooide en richting de rand van het zwembad liep.
      'Maartje, hou m'n handdoek even vast,' gilde Sanne en wierp haar handdoek in een boogje naar me toe terwijl ze een plekje zocht voor haar zonnebril en schoenen. Plotseling kwam er iemand van achter me aanrennen en grepen twee armen me rond mijn middel, waarna hij zo in het water sprong. Ik draaide me om in zijn armen en keek recht in het grijnzende gezicht van Zayn.
      'Oh, deze krijg je terug, Malik,' gromde ik lachend naar hem en maakte me los uit zijn armen. Uitdagend trok hij zijn wenkbrauwen op en hij liftte één mondhoek op.
      'Wat ga je doen dan, McAdams? Being a cheeky girl?'
      'Marit, waar heb je mijn handdoek gelaten?' vroeg Sanne gillend. Beschaamd keek ik naar haar knalgele handdoek die kletsnat in het zwembad dreef.
      'Sorry,' gilde ik naar haar toe. Zayn keek een beetje stommig naar de handdoek die in het water lag en ik zag nu mijn kans om hem aan te vallen.
      'TEGENAANVAL!' gilde ik en sprong op zijn rug met mijn handen voor zijn ogen. Wraak was zoet, mierzoet. Die Malik kreeg het tien keer zo erg terug als hij zou willen. Echter, had Zayn me binnen twee seconden al van zijn rug afgeworpen.
      'Gemenerd,' zei ik met een zielig stemmetje en een prullipje op mijn gezicht. Een triomfantelijke glimlach sierde zijn gezicht waarna hij nog een hele lading water in mijn gezicht spetterde. Zoals ik al zei: wraak is zoet, mierzoet.

Reageer (1)

  • MaritMalik

    Haha mijn wraak zal zoet zijn Zayn! Haha echt leuk! (: xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen