Foto bij Rollen

Naam; Jessica Rodriquez
Leeftijd; net 17 geworden (30 april)
Uiterlijk; Jessica is een mooi meisje, met een vrolijk gezicht en lange blonde haren. Ze heeft een normale bouw: ze is zo'n 1,70 meter groot en best slank. Jesscia heeft vrolijke donkerblauwe ogen en een lieve lach. Ze kleedt zich erg vrouwelijk, maar met een sportieve en stoere twist.
Innerlijk; Jessica doet zich voor als een stoer meisje, dat voor niets of niemand bang is, maar eigenlijk is ze erg onzeker. Wel staat ze altijd voor anderen klaar en kan ze goed luisteren, wat van haar een erg goede vriendin maakt. Toch is ze best koppig en heeft ze zo haar eigen ideeën over alles.
Familie; Jessica is de dochter van de Spaanse Fernando Rodriquez en de Nederlandse Daniëlle de Graaf.
Hobby's; Jessica houdt heel erg van dansen en zingen, maar is verder ook best sportief: ze speelt volleybal en gaat geregeld hardlopen in het park.
Extra; Jessica is verschrikkelijk bang van onweer en insecten, vooral spinnen. Wanneer ze ontdekt wie haar nieuwe buren zijn, heeft ze bijna meteen een crush op Harry.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen