Foto bij prijsvraag(win een gedicht!)

raad het EXACTE onderwerp van dit gedicht,en win een gedicht over een door jou verzonnen onderwerp^^
dit zijn de spelregels:
-als het andwoord fout is verwijder ik het bericht
-geef meteen je onderwerp in de reactie
-de 1e die het raad wint
-je mag maar 1 keer raden

gegrepen
gebeten

degilt
zijn dorst gestilt

-wolf of the moon-

Reageer (2)

  • ProtonicPanda

    Vampire Knight xD
    (H) dat serie... :$

    1 decennium geleden
  • Fennec

    TWILIGHT!!!
    *ahum* srry :$
    vampier beet, bedoel ik

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen