Op school..

Melissa pov.
Ik zit in de klas. We zitten allemaal en de juf begint te praten. Jullie krijgen een nieuwe leerling in de klas. Hij komt binnen gelopen. Dit is Nick. Hij heeft nog 2 broers en die komen morgen ook in de klas. Ik kijk naar mijn vriendin die naast me zit. We zeggen allebei tegelijk fluisterend; Hij is van jonas Brothers. We lachen. Ik kijk naar hem. Hij begint te kijken naar me . Heel arrogant. Ik kijk lief terug. Mijn vriendin gaat naast een ander meisje zitten omdat ze niet wilt dat hij naast dat meisje komt. Hij vraagt waar hij kan zitten. De juf zegt naast Melissa. Hij kijkt naar me. En begint te lachen. Oké is goed. Hij gaat naast me zitten. Mijn hart gaat tekeer. Ik kijk hem aan., hij vraagt waar we zijn. Blz. 17. Dank je wel zegt hij. De juf komt naar me toe en vraagt of ik hem af en toe kon helpen. Hij vond het goed en ik ook.
De bel gaat en er is pauze.. Iedereen gaat naar de aula.

Nick pov.

He melissa, Ga je even mee naar buiten. Dan kan ik je beter leren kennen. Is goed zei ze. We liepen aar buiten. Ik dacht bij mezelf; Ze lijkt me aardig. Maar of ze dat ook is kom ik zo achter. WE gaan zitten op een muurtje. Hé Waar woon je eigenlijk? Termijnstraat 13. Oww dat ken ik. Ik woon termijnstraat 19. Paar huizen verder. Oké. Jij bent toch van de Jonas Brothers band? Ja zie ik. En Geloof me. Hier op deze school valt het wel mee. Dat mensen niet op me afkomen, Dat vind ik wel jammer. Hoezo jammer? Nou het is leuk. Dan krijg je de aandacht En dat is een fijn gevoel.

Melissa pov.
Pardon. Om de populairste te zijn van school is niet leuk hoor. Je word alleen maar getreiterd. En dan lijk je Cker een verwend nest. Nou zegt hij, ik denk dat ik er zelf wel achter kom of ik het leuk vind of niet. Nou Zoek het uit. En trouwens. Ooit gedacht om eens beleefd te zijn? Hoezo zeg je dat nou.? Nou uhhmm.. Je gaat beginnen over Aandacht krijgen. Daarom ga je dus met mij praten?
Dag nick. En de bel ging en ik ging naar binnen en hij ook. Bij elke les zat hij naast me. Ik werd gek. Zo was het dus de hele dag door.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen