Volgende Dagg….

Melissa pov.
De wekker gaat, Melissa opstaan!! Je moet naar school!! Riep mama. Gvd, Het is half 7. Ik heb anderhalf uur. Nou eerst even douche. Ik sta onder de douche met muziek. Van de Jonas Brothers. Ik begin mee te zingen. Melissa!!! Melissa!!! Kom je eten? Zei mama. Ja ik kom!!.. Ik stap onder de douche vandaan en ga naar beneden. Ga aan tafel zitten en ga mijn brood smeren. Mama, Mag ik wat vragen? Wanneer ga je weg??

Rhidonna pov.
Wat?? Mama?? Ga je weg?? Ik weet helemaal van niets. Waarom vertel je me niets. Hoelang ga je weg? Rustig Rhidonna, Rustig, Ik moet voor mijn werk een maand weg, Ik moet naar Canada Zei mama. Maar Wie komt er dan bij ons oppassen? Nou, Lieverd, Niemand, Ik hoop dat ik jullie kan vertrouwen, Dus je zus past op Zei mama. Ik kijk naar Melissa en ze knipt oogt naar mij. Oké is goed mama. Ik let ook wel een beetje op Melissa. |

Mama pov.
Haha, Is goed sgat. Ik ga ff mijn koffers inpakken. Ik ga morgen weg. En jullie gaan nu naar school. Ik zie jullie wel vanmiddag. Doeg sgatten van me En k geef ze een zoen en ze zijn weg.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen