Melissa Pov.
Mam!! Moet het. Dan moet ik alleen maar thuis zijn en mag ik niet eens even een avondje met mijn vrienden iets doen. Ik begin te schreeuwen tegen me moeder en weet zelf niet eens wat ik zeg. Ik ren naar boven, Naar mijn kamer en knal zo hard mogelijk de deur achter me dicht. En doe hem op slot.
Ik ga op mijn bed leggen en denk even na. Opeens dacht ik; Als ik alleen met mijn zusje moet zijn dan heb ik geen last van mijn moeder. Van haar gezeik. Ik ren naar beneden. En vraag aan me moeder of ze even met me rond de tafel wilt zitten.

Mama pov.
Is goed Melissa, Waar wil je het over hebben? Melissa ;Nou over dat jij een maand weg gaat voor je werk. Nou, van mij mag je gaan. Maar dan wil ik ook wel eens weg met vrienden. Dus niet alleen aandacht geven aan Rhidonna, Zegt ze tegen mama. Maar lieve Melissa, Ik heb een paar regels.
Regel één, Niet feestjes geven. Dus ook geen film avond. Regel twee, niet drinken en niet roken. Dat weet je donders goed. Regel drie, ga op tijd naar bed.

Melissa pov
.
Maar Mam? ? Nee niets gemam Zei mama. Oké, Ik hou me er aan. Maar je gaat me toch niet elke dag bellen He?? Nee dat doe ik niet, Maar ik bel je zo ie zo om de dag ,zei mama. Oké is goed mama. Ik ga nu even eten en dan ga ik naar dansles. (Melissa doet aan streetdance) En als ik thuis ben ga ik douche en slapen. Morgen heb ik namelijk een drukke dag. Is goed Sgat Zei mama. En ik liep naar de keuken om eten te maken..

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen