Foto bij Ch.27 - Regretting

(pov Maria)
Ik keek naar de klok en zag dat het kwart over 3 was. Ik pak een doekje en maak de toonbank schoon. Ik hoor de deur open gaan ''sorry maar we gaan zo s luiten''. ''oh is dat zo? dan wachten we wel''. Ik keek op en zag Joe staan met Allyson staan. ''oh hey''glimlach ik. Sarah kwam achter z'n rug tevoorschijn en glimlacht schijnheilig ''hallo''. ''hey''. Ik liep naar Allyson en haal haar uit de kinderwagen ''mama heeft jou gemist''. Ze drukt haar gezichtje in m'n hals. Ik glimlach en druk m'n neus in haar haar en snuif haar geur op. De heerlijke geur van babylotion dringt in m'n neus. Meteen kwam er een glimlach op m'n gezicht. Ik nam haar mee achter de toonbank ''ga je mama meehelpen met schoonmaken?''. Ik gaf haar een doekje en ze bekeek hem aandachtig en begon er mee te gooien. ''laat maar zitten''. Ik maak zelf de toonbank schoon en loop dan naar achter. Waarom heeft hij Sarah nou meegenomen?. Ik liep naar m'n baas ''het ishalf 4, ik ga naar huis hoor''. Hij draait zich om ''is goed, oh is dat Allyson?''. ''jup''. ''wat een schatje''zei hij en strijkt met z'n vinger over haar wang. Meteen verstopt ze haar gezicht in m'n hals. Lachend wrijf ik over haar rug ''ze is een beetje verlegen''. Hij begon te lachen ''nouja,doeg''. ''bye''. Ik liep naar Joe en Sarah en stop Allyson in de kinderwagen. ''zullen we gaan?''. Joe knikt. We liepen de winkel uit. ''ik ehm.. ga nog even naar het winkelcentrum, maar jullie mogen wel naar huis''. Joe keek me aan. Ik keek naar Allyson. ''prima, toch Joe?''vroeg Sarah opgewekt. Ik keek naar Joe die licht zijn hoofd knikt. ''doei''zei ze en trok Joe weg. Ik liep naar de winkelstraat en keek om me heen ''zullen we naar nieuwe kleertjes kijken?''. Ik liep naar de babywinkel en keek in de rekken en vond wat jurkjes en kocht ze en reed de winkel weer uit. ''zo, en nu heb je meer jurkjes om aan te trekken''. Ik liep naar de drogist en liep naar de babyafdeling. ''zullen we eens fruithapjes proberen?''. Ik zocht wat potjes uit en liep naar de kassa. In m'n hoofd blijft Sarah spoken.
Als ik de winkel uitliep voel ik m'n telefoon trillen. Ik pak hem uit m'n jaszak en zag een smsje van Joe :
hey,
het spijt me van vanmiddag, Sarah wou langskomen.
x

Ik zucht en stop m'n mobiel weer weg en keek naar Allyson ''daar trekken we ons op dit moment niks van aan hea''. We lopen weer terug naar huis en ik gooi de spullen op de bank. ''hoi''. M'n moeder stond in de keuken ''hey schat''. Ik zet Allyson in de box en liep naar de keuken. ''zal ik je helpen?''. Ze glimlacht ''graag''. Ik pak de borden en begon de tafel te dekken. ''hoe ging het vandaag?''. ''prima''.

(pov Joe)
Ik wist dat Maria het niet leuk zou vinden dat Sarah mee zou gaan. Ik kreeg ook al geen smsje eer terug. Ik keek naar Sarah ''wat vind je eigenlijk van Maria?''vroeg ik. Ze keek me aan ''hoe bedoel je?''. ''gewoon..wat vind je van Maria?''. ''ik denk dat ze een aardig persoon is''glimlacht ze. ''dus je vind het niet erg dat ik met haar omga?''. ''nee.. maar ik vind gewoon dat je misschien een beetje teveel met haar omgaat''. Ze sloeg haar armen om m'n middel. Ik leg m'n handen in haar zij. ''je hoeft niet bang te zijn, we zijn gewoon goede vrienden, en zo heeft Allyson toch een soort van vaderfiguur in haar leven''. ''maar dan kan Allyson hier toch ook wel komen? ik vind het ook leuk om met haar om te gaan''. Even twijfelde ik maar zucht ''ik.. ik bekijk het wel even''. Ze knikt en verstop haar gezicht in m'n borst. Zachtjes teken ik figuurtjes op haar rug. Haar blik valt op het papiertje op tafel. Ze ging rechtzitten ''werk je aan een nieuw nummer?''. Snel gris ik het papiertje van tafel ''hij is.. ehm.. ach ik was gewoon wat met woorden aan het spelen''. Ik stop het in m'n broekzak. Ze grijnst ''hmm.. ik dacht dat we geen geheimen voor elkaar hadden''. Ik glimlach en druk een kus op haar lippen ''het is geen geheim, de songtekst is gewoon slecht''. Ze grijnst ''hm.. prutser''. ''hea pas op''grinnik ik en prik in haar zij.

wat krijg ik weinig reacties ;(

Reageer (4)

  • JessyJonas

    Goed geschreven!!

    Snel verder!! <333

    1 decennium geleden
  • MissJojo

    Je verhaal is echt nog steeds zo goed!
    Al moeten ze wel snel bij elkaar komen hoor! c:

    1 decennium geleden
  • Frederique95

    Love it like always geef altijd trouw een reactie (A)

    Snel verder (flower)

    1 decennium geleden
  • LittlexFreak

    Je story is echt geweldigg!! Snel verder!<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen