enjoy! ;D

Ik deed de deur open en Harry stond er voor met een helemaal bebloede en geschaafde arm. ‘Wat is er gebeurd?’ vraag ik ongerust. ‘Niets ernstig, maar ik wou wat gaan joggen deze morgen door de bossen en ik ben uitgeschoven, vandaar dus. Nog een geluk dat ik mijn weg terug wist, want ik had mijn GSM niet mee.’ Antwoordt hij. ‘Kom binnen, dan zal ik je arm ontsmetten.’
Als Harry opstaat wordt Liam juist wakker en hij vraagt wat er gaande is, Harry legt het helemaal uit en gaat nadien terug naar zijn slaapplek om gewone kleren aan te doen. ‘Sorry voor het storen, trouwens.’ Zegt hij nog net voor hij de deur van de chalet dichttrekt.
Ik leg me nog even bij Liam in bed en we praten nog wat. Hij zegt dat hij heel goed overeenkomt met zijn ouders. Hij heeft ook 2 schildpadden, Boris en Archimedes. ‘Is dat ook niet de naam van Zayns hond?’ vraag ik verward. ‘haha, ja, dat is zo. Zayn en ik zijn dan ook beste vrienden, weet je. Als ik met iets zit of als hij een probleem heeft, kunnen we altijd bij elkaar terecht.’ ‘En nu heb je mij ook nog, hé schatje.’ Reageer ik. Hij geeft me een kusje op mijn voorhoofd en stelt voor om op te staan.
Vandaag was het aan Zayn en Lindsey om ontbijt te maken. Maar zij hadden een betere oplossing, Zayn kwam naar ons toe en zei: ‘Gaan jullie mee? We gaan een ontbijtje gaan eten in het restaurant van gisteren. Ik had gisteren met de ober al wat geregeld voor vandaag.’ Zegt hij. ‘ Alleen het beste voor mijn beste vrienden en lief hé.’ Voegt hij eraan toe wanneer Lindsey naast hem komt staan en ze hem knuffelt. ‘Mogen wij vannacht in de chalet slapen?’ vraagt Lindsey. ‘Euhm, daar zullen Manon en Ik nog eens moeten over nadenken hoor!’ zegt Liam op een sarcastische toon, waarna hij er meteen aan toevoegd: ‘Nee,nee, tuurlijk mogen jullie dat, elk om de beurt vind ik wel een faire deal.’ En Zayn voegt eraan toe: ‘Ja, want die zetel is toch redelijk krap om met twee in te liggen en zeker als je..’ ‘Ja, Zayn we begrijpen het, houdt jullie sexleven maar voor tussen de lakens!’ Roept Louis er vlug tussen, en iedereen begint te lachen.
Ik ga vlug een setje luchtige klerenaandoen, want ik liep nog rond in mijn pyjama ,en nadien vertrokken we om te gaan ontbijten. We waren na een uurtje al weer terug en besloten om de warme dag thuis aan het zwembad te besteden. We waren immers al de hele week weggegaan.
‘Overmorgen is er een feest in het dorp hiernaast, als jullie willen.’ Zeg ik. ‘Ja, tuurlijk!’ roepen ze allemaal in koor. ‘Maar ik heb wel geen feestkledij of iets propere kledij mee, hoor!’ zegt Louis er achteraan. ‘we kunnen morgen gaan shoppen en iedereen kan zich iets nieuws kopen, het is hier toch niet zo duur, tenzij je liever op je Toms gaat hé, Louis?’ zeg ik grappend. ‘Haha, nee is goed voor mij. Dan gaan we morgen achter kleding.’ Antwoordt hij nog. De rest stemt in. We blijven nog de hele dag rond het zwembad rondhangen en gaan ’s avonds rond 11u naar bed.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen