Foto bij Ch.26 - I'm gonna regret this

(pov Joe)
De volgende ochtend stap ik in de auto en rij in de richting naar Maria's huis. Ik zet m'n radio aan en zet de volume hard aan. De beat dreunde door de auto. Het was nog rustig op de weg. Ik stop bij Maria's huis en stapte uit auto en liep naar de voordeur. Maria deed de deur open ''goedemorgen''. Ik glimlach ''goedemorgen''. Ze liet me binnen en samen lopen we naar de woonkamer. ''hey Allyson''glmlach ik en aai over haar bolletje. ''Allyson moet nog haar pap hebben, om 12 uur een broodje, dan naar bed brengen, 3 uur eraf halen, en fruithapje geven dan, en wat te drinken, ze voelt zich niet zo lekker, dus als er iets gebeurd, mij gewoon bellen''. Ik knik ''begrepen''. ''ik heb alles opgeschreven op een papiertje voor het geval je iets vergeet''. ''ga nou maar, maak je maar geen zorgen''. Ze pakt haar jas ''als je zelf wat wil hebben moet je maar pakken''. ''zal ik zeker doen''. Ze glimlacht en drukt kus op Allyson haar hoofdje ''lief wezen voor Joe''. Ik liep met haar mee naar de deur ''veel plezier''. Ze glimlacht ''jij ook''. Ze liep weg en ik zwaai haar nog uit. Ik sluit de deur en liep terug naar de woonkamer ''zo, nu zijn het alleen jij en ik''. Ik til haar uit de box en nam haar op schoot en pak een speeltje en hield het voor haar gezicht. Lachend probeert ze ernaar te grijpen.
Na een tijdje zet ik haar weer in de box ''ik ga je pap maar eens klaarmaken''. Ik zet de tv aan en loop naar de keuken en keek op het lijstje. Ik grinnik ''ze blijft veel eisen stellen''. Ik maak pap voor Allyson en liep terug en zet haar weer op schoot. ''komop''glimlach ik en gaf haar haar pap. Ze keek me aan en at het op.
-de middag-
Ik had Allyson naar bed gebracht en m'n telefoon ging af. Ik nam op ''met Joe''. ''hey schatje''. ''hey babe''. ''waar ben je? ik was net bij e huis''. ''Oh, ik moet op Allyson passen, Maria is naar haar werk''. ''oh''zei ze teleurgestelt. ''Sorry''. ''kan je Allyson niet meenemen naar jouwn huis dan?''. ''nee.. ze ligt nu te slapen''. ''goed dan kom ik wel bij jou langs, waar woont Maria?''. Ik dacht na of ik dit wel moest doen. Ik gaf toch maar het adres door. ''prima, dan kom ik zo langs, bye''. Ik hing op en zucht, wat heb ik gedaan?
De deurbel ging en ik liep erheen. Sarah stond voor de deur. Ik deed open ''hey schat''. Ze giechelt ''hey, I missed you''. Ze drukt een kus op m'n lippen die ik kort beantwoord. Ik nam dr mee naar de woonkamer. ''Waar is de baby dan?''. ''die slaapt nog, ik denk dat ze zo wel wakker wordt, maar dan moet ik Maria ophalen''. ''mag ik mee?''. ''Prima''. Ik kreeg hier nog spijt van, Maria mocht Sarah niet zo, en ze zal het helemaal niet leuk vinden als ze met Allyson omgaat. Ze sloeg haar armen om m'n middel en glimlacht ''I love you''. Ik glimlach vaag en druk een kus in haar haar ''I love you too''.

nog een hoofdstukje :) I hope you enjoyed

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen