Kort deeltje, hope you'll like it ;)

‘Ah, dat was nu nog eens ontspanning!’ zegt Louis vrolijk terwijl we met al onze zwemspullen en strandlakens terug naar de auto’s stapten. We hadden samen de hele dag aan het meer doorgebracht. Rond 4 uur waren samen een ijsje gaan eten aan het café dat op een loopafstand lag. Harry had voorgesteld om ’s avonds een pizza te gaan eten in een restaurantje niet ver van ons huis, zodat we geen afwas zouden hebben. Nadat we terug thuis waren toegekomen kwam liam naar mij toe en vroeg hij :’tonight? Like you said, remember?’ en hij knipoogde. Ik meldde aan de groep dat ik en Liam deze nacht samen in de chalet zouden slapen, in alle rust. De rest grinnikte wat en we zeiden slaapwel.
Liam lag al klaar op het twee persoonsbed terwijl hij me aankeek hoe ik mijn kleren uitdeed en een t-shirt uit zijn vallies nam om in te slapen. De geur die in zijn hemden en t-shirts hong was gewoon onbeschrijfelijk, zoo liam. Hij keek me uitdagend aan en ik kroop bij hem onder de lakens. Ik voelde zijn handen over mijn rug strelen terwijl we kusten. Ik stapte uit bed en besloot een film op te zetten. Ik pakte love actually uit de kast en stak hem in de DVD-speler. We waren nu eenmaal in een romantische bui. Veel hebben we eigenlijk niet gezien van de film, maar gewoon voor een achtergrondgeluid te hebben was het wel fijn. ‘ De Nacht is nog jong’ fluisterde hij in mijn oor.
De volgende morgen word ik wakker door hard geklop op de deur van de chalet , ik merk dat we gisteren na ons ’spelletje’ meteen in slaap zijn gevallen, want de tv stond nog op , nog een geluk dat het volume niet luid stond. Ik wou niet opstaan voor het geklop ,want ik lag nu zo goed genesteld in de armen van Liam, maar er bleef geklopt worden, dus ik besloot om open te gaan doen, aangezien Liam zich van geen kwaad bewust was en gewoon verdersliep.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen