Foto bij - Four Months -

(pov Maria)
Dagen gingen voorbij en Mike en ik hadden steeds meer lol. Ik kleed Allyson aan en liep naar beneden. Allyson begon al wat meer te brabbelen. ''en jij gaat in de box''. Ik leg haar in de box en gooi er wat speelgoed bij in. ''red jezelf''lach ik en aai over haar bolletje en liep naar de keuken om een broodje te smeren. M'n ouders waren al naar het werk. Ik maak pap voor Allyson en brood voor mezelf klaar en loop terug naar de woonkamer en plof neer op de bank. Ik zet de tv aan en at van m'n broodje. Nadat ik m'n broodje op had til ik Allyson uit de box en zet haar op schoot ''zin in pap?''. Ik gaf haar te eten en ik hoorde de bel gaan. Vrolijk liep ik erheen met de gedachte dat het Mike was. Grijnzend deed ik open ''ik wist niet dat je me nou al miste''. Ik keek op en zag Joe ''oh.. sorry''. Meteen verdween m'n grijns en nam plaats voor een awkward glimlachje. ''oh, had je iemand anders verwacht dan?''. Ik knik ongemakkelijk ''sorry''. Hij haalt z'n schouders op ''het geeft niet''. Ik glimlach ''wat kom je hier doen?''. ''ik ehm.. was benieuwd hoe het met jullie was''. Ik trok een wenkbrauw op ''hoe wij waren of hoe het met Allyson gaat''. ''Jullie beide''. ''met ons gaat het goed, alleen Allyson is wat grieperig, en ik heb eigenlijk geen tijd vandaag''. ''oh.. nou dan ga ik maar weer naar huis''. Ik knik ''misschien is dat wel het beste''. ''bye''. ''bye''. Hij liep terug naar z'n auto en stapte in. Ik liep terug het huis in en leun tegen de deur aan. ''Waarom, komt hij altijd terug als ik hem probeer te vergeten?''. Ik keek naar Allyson en een diepe zucht verlaat m'n lippen. Ik liep terug naar de woonkamer en zag Joe's auto wegrijden. Misschien was ik wel bot tegen hem terwijl dat niet m'n bedoeling was. Ik keek naar Allyson en gaf haar weer te eten. Als ze het op heeft zet ik haar terug in de box. De deurbel ging weer en ik liep er weer heen en deed open. ''hey''glimlach ik als ik Mike zie staan. Hij grijnst ''hoi''. Ik druk een kus op z'n wang en glimlach ''kom binnen''.

(pov Nick)
''Zullen we eens bij Joe kijken?''vroeg ik als we samen op de bank zitten te vervelen. Rieneke knikt. We stonden op en ik pakte haar hand vast. ''als hij het niet te druk heeft met die Sarah van m''. Ik grinnik ''vast niet''. Ik begeleide haar naar de auto en deed de deur voor haar open. ''wauw een gentlemen''grinnikt ze. Ik grijns en druk een kus op haar lippen ''always''. Ik sloeg de deur dicht en liep naar mijn kant en stap in. Ik startte de auto en reed weg. Rieneke zette de radio hard aan. One Direction met What Makes You Beautiful galmde door de auto.
Ik stopte bij Joe's huis en zette de radio uit. We stapten uit en samen liepen we naar de deur. Ik belde aan en niet veel later deed Joe open. ''oh hey''. Zijn ogen keken wat teleurgesteld. Hij hield de deur voor ons open en we liepen mee naar binnen. ''wat is er Joe?''vroeg ik terwijl ik m'n jas uit deed en hem aan de kapstok hing. ''Maria''. We liepen naar de woonkamer. ''wat is er met Maria?''. ''Ik wou op bezoek komen, en ze zei dat ze geen tijd had, dus ben ik maar weer weggegaan''. ''Misschien moest ze werken''. Joe haalt z'n schouders op ''nou.. sinds ze mij niet heeft gevraagd, zou het vast Kevin zijn''. ''of Mike''mompelt Joe. ''nou, je kan altijd aan Kevin vragen als je het persé wil weten''. Hij zucht ''nya.. het geeft ook niet, ik ga de volgende keer wel naar hun toe''. ''komt Sarah vandaag dan niet?''. Joe schud z'n hoofd ''we hebben een klein.. meningsverschil''. ''waarover?''vroeg Rieneke. ''niets bijzonders''. Meer dan dit antwoord krijgen we niet uit hem. Ik sipte van m'n drinken die we in de tussentijd van Joe hadden gekregen. M'n ogen bleven haken op een papiertje met een songtekst erop. ''heb je dit geschreven?''vroeg ik terwijl ik het papiertje pak en begon te lezen :

Settle down with me
And I'll be your safety
You'll be my lady

I was made to keep your body warm
But I'm cold as the wind blows
So hold me in your arms

My heart agains your chest
Your lips pressed to my neck
I've fallen for your eyes
But they don't know me yet


Joe pakte het papiertje weer af en begon rood te worden. ''jah.. maar hij is nog niet af''. ''Hij is harstikke goed!, je moet verder schrijven''. Hij zucht ''ik weet niet hoe hij verder moet, ik zit vast''. Ik glimlach ''denk goed na, over wat je wilt, en de songtekst zal dan vanzelf wel weer naar boven komen.

het liedje is van Ed Sheeran - Kiss Me en ik ben heuuulemaal verslaaft aan dat liedje x'D

Reageer (2)

  • LittlexFreak

    Nieuwe abo erbij ;D snel verdurr!!<33

    1 decennium geleden
  • JessyJonas

    Snel verder!!
    Love it!! <333

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen