Hope you like it! x

Na heerlijk naast Liam in de zetel geslapen te hebben word ik wakker met zijn armen rond mijn middel. Ik kijk rond en zie dat de anderen nog slapen. Opeens wordt Liam wakker en fluistert hij in mijn oor: ‘goodmorning, beautiful.’ Terwijl hij dat zegt voel ik zijn handen over mijn rug wrijven en zo telkens meer naar beneden. Hij kust me en kijkt me vragend aan terwijl hij aan mijn bh prutst. ‘Not here, Liam. What if the others hear it?’ Hij kijkt me sip aan en ik geef een kus op zijn pruillip. ‘Tonight then?’ vraagt hij. ‘Tonight, yeah.’ Zeg ik en ik kus hem terug. ‘Kom, laten we naar boven gaan, dan maken we al ontbijt voor de anderen.’ Stel ik voor. ‘ah, ik dacht dat je voor iets anders naar boven wou gaan…’ zegt hij terwijl hij me een knipoog geeft. Ik doe hem plagerig uit de zetel, maar help hem nadien weer recht.
‘So,’ zegt hij, ‘what are we going to make?’ ‘misschien wat geroosterd brood en haal jij anders wat sinaasappels in de buurtwinkel, dan kunnen we fruitsap maken.’ Stel ik voor. Ik leg hem kort nog eens de weg naar het winkeltje uit en hij vertrekt er te voet naartoe.
Na 20 minuten was Liam nog altijd niet terug en ik begon me toch wat zorgen te maken. Ik ga dus naar de slaapkamer en vraag me af wie ik zou wakker maken om hem mee met mij te gaan zoeken. Niet Zayn en Lindsey, want die lagen nog altijd even schattig in de rode slaapzak, maar nu lag Lindsey met haar hoofd op zijn borst. Louis en Harry leken het ook gezellig te hebben want ze waren met hun slaapzakken dicht tegen elkaar gaan liggen. Niall dan maar, hij sliep het dichtst bij de frigo. ‘je weet maar nooit dat ik opeens honger krijg!’ was zijn excuus. ‘Niall,’ maak ik hem wakker, ‘psst,Niall, wil je even met me meekomen?’ ‘Kan Liam niet met je mee?’ zegt hij met een slaperige stem. ‘Dat is juist het probleem, Liam is al 20 minuten weg!’ Hij springt meteen recht, want hij was even bezorgd als ik, doet zijn kleren aan en we vertrekken. Ook te voet. We stapten snel richting het winkeltje, waar ook een klein café naast was. Eenmaal aangekomen daar zie ik Liam naast nog 3 andere mensen zitten en dingen in het Frans uitleggen alsof zijn leven ervan af hing. Ik had hem zelfs nog nooit Frans horen praten, maar het was heel schattig. ‘Liam!’ roep ik lichtelijk bezorgd. ‘Wat is er, schat?’ antwoord hij. ‘Nu ja, ik vroeg me af waar je was, je was al zo lang weg en ik dacht dat er iets gebeurd was ofzo.’ Zeg ik terug. ‘Sorry, babe, maar ik heb hier al vrienden gemaakt! Kijk, dit zijn Jean, Phillipe en Charles.’ Zegt hij terwijl hij me een voor een wijst wie dat wie is. ‘ja, dat weet ik, schat, ze wonen ook in dit dorp.’ Zeg ik lachend terug. We beginnen te lachen en de fransmannen vragen wat er aan de hand is, ik leg het hun allemaal uit en ze beginnen ook te lachen. ‘Dus, wat heeft hij je allemaal verteld?’ vraag ik hen. ‘Dat hij uit Engeland is en dat hij hier is met zijn 4 beste vrienden en dat hij een lief heeft ondertussen, en dat ben jij, veronderstel ik?’ zegt Charles. ‘ja, dat ben ik ja.’ Zeg ik blozend en Liam knuffelt me. ‘oh, en dit is Niall, trouwens!’zegt Liam en de fransmannen geven Niall allemaal drie kussen. Dat is zo de gewoonte daar, zelf mannen kussen elkaar, op de wang weliswaar. We nemen afscheid en gaan terug naar huis. Eemaal terug thuis doen we verder aan het ontbijt en gaat Niall de rest wakker maken. We hadden de tafel buiten gedekt en al gauw was iedereen op. Ik zat naast Liam en Lindsey naast Zayn. ‘Aah, zalige slaapzak.’ Zegt Zayn en hij knijpt zachtjes in haar bovenbeen en ze giechelen. ‘ja, wij hebben ook wel goed geslapen, hé!’ zegt Liam, ‘Al was het wel een beetje krap in die zetel, maar daar heb ik geen problemen mee hoor.’ Iedereen eet wat van het ontbijt en we beslissen dat elke morgen iemand anders het ontbijt zal klaarmaken, aangezien dat de jongens nog een weekje blijven. Vandaag waren ik en Liam het, Morgen Zayn en Lindsey en de dag nadien Louis, Niall en Harry.
‘Dus, heeft iedereen zijn spullen?’ vraag ik, want we vertrokken naar het meer, zoals ik gisteren had voorgesteld. ‘Jep, Let’s go!’ roept Harry uitgelaten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen