Ellen wou springen maar Tom was net op tijd om haar te redden

The final part
We zijn 2 weken verder en het lijkt alsof er nooit iets gebeurd is, alles is weer normaal. Tom en Ellen zijn weer bij elkaar, de relatie tussen Bill en mij is weer op zijn pootjes gevallen en zelfs nog sterker geworden.
De jongens zitten in de studio voor een hele week, ze gaan een nieuw album opnemen. Spijtig dat we ze een week niet zullen zien maar we weten dat na die week we terug elkaar zoveel als we zelf willen elkaar kunnen zien.

De weken gaan voorbij, we hebben Kerstmis en Nieuwjaar uitgebreid gevier en vandaag vertrekkende jongens opnieuw op tour.

Niet alleen de relatie tussen Ellen en Tom en die van Bill en mij is verbeterd maar ook de band tusen de jongens onderling en de jongens, Ellen en ik. Dat zorgt er natuurlijk voor dat het afscheid voor 3 maanden niet bepaald makkelijk wordt.

Elke dag wordt er gemaild en zondag komen Ellen en ik samen, dan bellen we met de jongens samen. Als ze het nodig vinden van hun hart eens te kunnen luchten dan bellen ze 1 van ons op en wordt er eens apart gebabbeld. Het voelt soms alsof de G's onze broers zijn en dat weten ze ook. Wij noemen hun tegenwoordig wel eens onze grote broers en zij noemen ons hun kleine zusjes.

Vandaag gaan we ze eindelijk terug zien voor een maand. Als we vol zenuwen aan het wachten zijn en ineens getoeter horen veren we recht en sprinten naar buiten. De jongens steken nog maar net hun hoofd uit de bus of e hangen al rond hun. Niemand komt ooit nog tussen ons. TOGETHER 4 EVER




*juni 2020*
Bill en Lynn zijn getrouwd 5 jaar geleden en hebben een dochtertje en een zoontje. Eind dit jaar krijgen ze er nog een tweeling bij.

Tom en Ellen zijn op dezelfde dag als Bill en Lynn getrouwd (23/07/2015). Ook zij hebben 2 kindjes, een jongen en een meisje

Gustav heeft de liefde van zijn leven ontdekt op het trouwfeest van de Kaulitz. Hij is sinds vorig jaar met Astrid getrouwd en verwachten eind september hun eerste kindje.

Georg heeft ook zijn liefde gevonden. Ze zijn sinds 2017 samen en zijn nog niet getrouwd of hebben nog geen kinderen


einde

Reageer (1)

  • VampireMouse

    GEWELDIGGEWELDIGGEWELDIGGEWELDIGGEWELDIGGEWELDIGGEWELDIGGEWELDIGGEWELDIGGEWELDIGGEWELDIGGEWELDIGGEWELDIGGEWELDIGGEWELDIGGEWELDIGGEWELDIGGEWELDIGGEWELDIG

    HIJ WAS HEEL MOOI!!
    Jammer dat hij niet langer door ging,
    maar ja :) het is een goed einde :D
    en ikvraag me serieus al een tijdje af
    hoe zullen ze e ruit zien in 2020 zullen ze
    al een vriendin hebben, een kind, getrouwd xD
    zal de band ng een suc6 hebben :P ik wil
    het nu weten maar we zullen n 12 jaar moeten w88 :P
    vreemd om dat toch te denken :P

    nja dat deelde ik even mee :D
    maar hij was echt supper(A)


    XXXX hvj

    btw: laat weten als je nieuwe serie er is:D
    and i will make it(K)(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen