Gedicht:deze is voor Vos!!(ik vertel de titel lekker niet : P)
de vos
verkeerd begrepen,
verkeerd gezien.
gezien als sluw
als gemeen
alles word op hem geschoven.
ookal heeft hij het niet gedaan
onbegrepen vos
verkeerd begrepen,
verkeerd gezien.
gezien als sluw
als gemeen
alles word op hem geschoven.
ookal heeft hij het niet gedaan
onbegrepen vos
Reageer (1)
Wauw, geweldig!
1 decennium geledenWat lief van je.