HARRY POV
We zitten nu al een tijdje naar de tv te kijken, Renske kijkt een beetje verveeld. Ineens staat ze op 'Ik ga weg' maar voordat ik haar kon tegen houden was ze al weg. Ineens voelde ik een kramp in mijn buik. ''Sorry man..'' zegt Louis zacht. Maar ik ren snel achter Renske aan.

LOUIS POV
'Zullen we naar mijn kamer gaan, dan kunnen we je bed alvast uitzoeken' vraag ik aan Britney. ''Is goed''. Ik pak haar bij haar hand en leid haar naar mijn kamer. 'Wil je naast mij slapen of liever apart?' ''Samen :), als je dat niet erg vindt'' 'Tuurlijk vind ik dat niet erg, ik wil voor altijd bij je zijn' Ze begint te blozen en we schuiven de bedden tegen elkaar aan.

NIALL POV
Romy ligt ondertussen al een tijdje op mijn schoot, ze is ook in slaap gevallen. Ik buk met mijn hoofd naar haar hoofd en geef haar een kusje 'Wake up my princess' ♥. Lichtjes word ze wakker. 'Wil je je kamer zien?' '' Ja graag'' zegt ze nog al vermoeiend. We lopen naar de kamer. Het is een kamer met een 2 persoons bed, een jacuzzi een inloopkast en een balkon. ''WOW, het is hier zo mooi, en je slaapt toch wel naast mij, of wil je dat liever niet?'' 'Tuurlijk wil ik dat wel!'.

ROMY POV
'SHIT' gil ik ineens. Louis en Britney komen gelijk naar onze kamer. ''Wow Romy, wat heb je een gave kamer'' zegt Britney. 'We hebben onze ouders nog niet gebeld of we mogen blijven' fluister ik in Britney haar oor. We bellen ze snel op en leggen het hele verhaal uit. Onze ouders vinden het gelukkig goed. Het is inmiddels al avond en we gaan slapen. 'Ik heb niks bij me om aan te trekken in bed..' zeg ik nog al beschamend tegen Niall. ''Dan trek je niks aan.. haha nee hoor, ik pak wel even een t-shirt van mij''. Hij pakt het shirt en ik trek het aan. Het is veels te groot maar wel lekker warm. Louis loopt ondertussen lang en fluit me na 'fieuw fieuw'. 'Ze is van mij hé Louis' ''Ja weet ik Niall, wel uit kijken want zo'n meisje vindt je maar 1 keer in je leven''. Ik hoor het allemaal en schiet hard in de lach. Dan kruip ik mijn bed in en Niall gaat naast me liggen. 'SLAAP LEKKER' hoor je Louis en Britney gillen vanaf de andere kamer'. ''Slaap lekker..'' reageren we zachtjes terug.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen