Foto bij * Seventeenth *

Reacties? (; xxx

Quasi mijn hele leven werd ik achtervolgd door de gedachte dat Louis mij niet mocht. Is dit het bewijs dat dat een leugen was? Hij vaart met de boot rond de ‘Big Ben’. Het reuzenrad is onze lichtbron. De motor kalmeert en hij laat het bootje wat dobberen op het water. Ik moet het weten…

“ Why are you doing this?” Ik snotter wat en werk de natte haren weg die op mijn gezicht plakken.
“ This is your first time in London? So… I wanted to show it to you! And the one who wants to see the real London, has to admire the view at night! ” Hij glimlacht. Als dat zijn serieus antwoord is, dan weet ik nu tenminste waar ik sta. Hij bukt zich naar voren, waardoor ik zijn ‘gorgeous ass’ kan bewonderen. “ Here is some champagne!” Ik neem het wijnglas aan, maar heb geen zin om te drinken. Ik heb het al zo ontzettend koud!

Rillingen gaan door mijn lijf wanneer de bubbels door mijn keel glijden. Ik trek een vies gezicht en leg het glas terug neer. “ Does it taste that bad?” Louis neemt nog een flinke teug en maakt rare geluidjes met zijn tong. “ Well, I like it…” Hij haalt zijn schouders op en zet toch zijn glas teleurstellend langs het mijne. “ The champagne is great Louis,” probeer ik zijn onzekerheid te ontnemen, “ But right now… I would prefer a hot chocolate!”

Samen lachen we in koor, hij neemt me vast en wrijft verwarmend over mijn armen.
Hij klapt in zijn handen. “ Of course. I’m sorry. Well then, let’s go!” Ik begin een beetje gek te worden van zijn mysterieus gedoe, maar ik laat me gewoon loodsen. Ik leg me in de punt van de boot en geniet van de lichten, van de frisse lucht en de warme fleece deken. Het is onwijs sexy om Louis aan het stuur te zien. Hij is ook nog helemaal gepast gekleed in zijn gestreept marine T-shirt.

De lichten dimmen en ik voel me zwaarder worden. De boot glijd over de golven, veroorzaakt een zachte roes en …

|| 17 ||

Reageer (4)

  • xMissMarije

    verder

    1 decennium geleden
  • XxDarknessxX

    GEWELDIG verhaal <3
    vlug verder !! :D
    Xx

    1 decennium geleden
  • Involved

    Echt gemeen om op zo'n moment te stoppen! Nu word ik nog benieuwder (snel veder dus^^)
    aah ik vind ze echt super schattig samen, zeker nu Louis haar de stad laat zien <3
    xx

    1 decennium geleden
  • Souslecharme

    verderverderverder :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen