Foto bij * Sixteenth *

Meiden! Bedankt voor de lieve reacties. Doet me zo een deugd. Lekker op z'n Belgische gezegd! :d
ENJOY! :d <3<3<3

Polsslag stijgt, Hartslagen lopen op, versnellen, mijn ogen smullen van dit pittoreske uitzicht.
‘The London Eye’ glinstert en wordt sprankelend weerspiegeld over het water waar ik overheen kijk. ‘ Big Ben’ is nog charmanter met de warme spots die hem belichten. Doordat ik zo gepakt ben door deze plaats waar Louis me naartoe heeft genomen, heb ik het niet door dat Louis van mijn zijde is geweken. “ Jump in, Eleanor!” Verschrikt hoor ik een motor en zie hem in een splinternieuwe raceboot. “ Louis, I can’t. you’re gone mad!” Ik houd mijn hoofd in mijn handen en loop een beetje vooruit.

Ik kijk naar beneden om een beetje in te kunnen schatten hoe ver het water van het beton waar ik op sta verwijderd is. “ It isn’t that deep. But pay attention…. ELEANOR!” Met mijn handen naar voren gericht – alsof ik me van het water kan tegenhouden - slaak ik een kort, hoog gilletje en slip met mijn sleehak van de gladde ondergrond en beland met mijn Mulberry tas, mijn Blackberry, mijn gekrulde haren, alles… in het verdomd koude water!

Ik hap naar adem en dribbel met mijn voeten om mezelf boven water te houden. Bah! Dit water proeft walgelijk! “ Stop laughing, Louis!” Ik sprits wat water naar zijn richting, maar door zijn gluiperige lachjes, moet ik zelf gniffelen. Hij steekt zijn hand naar me toe. “ How do you imagine, I can come up there?!” Bijt ik hem lachend toe. “ Trust me.” Zijn blik verstard en ik krijg plots een knipoog. Ik knik en geef hem eerst mijn tas en mijn Blackberry. Hij schudt lachend zijn hoofd wanneer hij het in de boot stopt. Ik hou me met mijn beiden aan de sterke armen van Louis vast en laat me uit het water hijsen.

“ So, superwoman, you want to join me for a trip? ” Louis bedekt me met een warme fleece deken en zijn opmerking laat mij alle negatieve bijwerkingen van de koude verfrissing vergeten.


|| 16 ||

Reageer (4)

  • LouiTie

    Aww, schattig! :) x

    1 decennium geleden
  • Souslecharme

    hahaha sowieso dat dat jou zou overkomen, een naam maken kan je wel (a)
    net zoals vandaag met je schoenen, geweldig.
    ondanks je rare trekjes om je schoenen, hou ik toch wel heel veel van je hoor. <3

    1 decennium geleden
  • xMissMarije

    moooi

    1 decennium geleden
  • Involved

    Oo je zou maar in het water vallen met je mobiel en tas, dat lijkt me echt een hel dan zijn echt al je spullen verwoest (beetje overbodige info)
    Ik ben dol blij dat je toch nog een stukje hebt geplaatst<3
    Xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen