Harry sprak de naam van Owen uit en stapte recht op hem af, gevolgd door mij. Naast hem stond een vrouwelijk figuur waarschijnlijk zijn vriendin. Ik ging voor Owen staan en begroette hem op een mannelijke manier terwijl ik mijn ogen op het meisje naast Owen liet vallen. Mijn hart leek te stoppen met kloppen en mijn ogen werden zo rond als schoteltjes. Ik had er zo wat alles aangedaan om aanwijzingen over Niamh te vinden, en nu stond ze hier naast Owen. Waarom?
"Niamh?" liet ik er meteen uit floepen toen ik mijn gedachten weer op een rijtje had. Ze bleef stil. Zo stil dat het me op mijn zenuwen werkte. Waarom zei ze niets? Waarom gaf ze geen teken van leven?
"Jullie kennen elkaar?" vroeg Owen geamuseerd.
"Jammer genoeg wel.." mompelde Niamh zacht. Deze zin was niet voor mijn oren bestemt, maar toch hoorde ik het. Ik voelde me zeker wel beledigd, maar ik had waarschijnlijk exact hetzelfde gedaan als ik in haar schoenen stond.
Harry begon een interessant gesprek met Niamh en Owen terwijl ik alleen maar kon staren. Ik had zo ongelofelijk veel moeite gedaan om haar te vinden, en in één avond zonder ook maar moeite te hoeven doen stond ze hier.
"Dus waar kennen jullie elkaar van?", Owen nepte zijn glimlach en hij keek me met spleetogen aan. Hij had vast door dat Niamh mij niet mocht, en als Niamh dierbaar voor Owen was moest ik haar geen pijn of iets dergelijks doen, dus het was ook beter om hem de waarheid niet te vertellen.
"Hij is beroemd, wie kent hem niet?", op dit moment kon ik Harry wel kussen van blijdschap. Ook al mocht zijn zin arrogant klinken het was tenslotte wel de waarheid.
"Dat is zo.." mompelde Owen terwijl hij zijn hond de ruimte gaf door het touw te verlengen. Die hond kon me op dit moment niet veel schelen, ik zat maar met één vraag. Wat deed ze met hem?
"Waar kennen jullie elkaar van dan?", besloot ik dan uiteindelijk maar te vragen.
"Ze is mijn buurmeisje" glimlachte hij. Het leek wel alsof hij trots was om haar zijn buurmeisje was. Ik voelde me naast Owen altijd zo klein, ik had zelf geen idee waarom. Niamh had de gehele tijd haar mooie mondje nog niet opengetrokken. Wel jammer, ze had een goddelijke stem om heel eerlijk te zijn. Maar ze had dan ook een goddelijk lichaam dus dat klopte wel. Nog steeds had ik de hoop niet opgegeven om haar in bed te krijgen, ik had immers mijn plannen gewijzigd. Ik ging haar vertrouwen voor me winnen, en dan gaat ze me smeken om haar te nemen. Ja alles ging anders lopen dan eerst. Maar eerst moest ik haar vertrouwen terug winnen zoals ik al zei..

Ik voel me echt kut, ik heb dit verhaal zo ongelofelijk hard gemist maar ik was mijn ww kwijt, ja ongelofelijk dom van me sorry echt het spijt me zo waanzinnig erg echt ik snap het dat jullie nu allemaal jullie abo's willen verwijderen enzo.. Ik hoop eigenlijk stiekem dat iedereen blijft en verder gaat met het lezen van mijn story.. Misschien hebben jullie de reactie van City niet gelezen bij mijn verhaal maar die heeft een beetje uigelegd waarom ik zo lang niet reageerde.. Ik ben weer back ik hoop dat jullie niet boos zijn.. xxx still love you guys <33

Reageer (8)

  • QueenMary

    Mooi (:

    1 decennium geleden
  • MALIKQUEEN

    Ik ga mijn abo echt niet verwijderen!
    Daar is dit verhaal te goed voor (h)

    1 decennium geleden
  • xMissMarije

    verder

    1 decennium geleden
  • bieberin

    Ik vind je verhaal nogsteeds heel leuk, dus waarom zou ik mijn abo aan deze verhaal willen verliezen?

    iloveit!

    1 decennium geleden
  • MALIKCREW

    Je schrijft weer! (bloos)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen