Foto bij Zayn Malik || OO9.

Er hing een ongemakkelijke sfeer in ons appartement, grotendeels veroorzaakt door mij en mijn gedrag. Nog nooit had ik deze verlangens bij een meisje gevoeld, dat maakte het alleen maar ingewikkelder want ik wist dat het nooit verder ging dan alleen maar verlangens.
"Wat heeft hij?", het was Louis die deze vraag stelde, doelend op een antwoordi.
"Liefdesverdriet" antwoorde Liam.
Ik had de drang om dingen te zeggen als: 'Ik sta gewoon hier hoor' of 'Mag ik ook een keer?' maar ik hield wijs mijn lippen op elkaar geperst. Inmiddels sloeg iemand de deur wild dicht en dat veraadde dat het Harry was.
"Zayn.." hij maakte een gebaar met zijn ogen dat ik mee moest komen naar boven. Braaf volgde ik Harry de trap op naar boven.
"Owen stuurde net een bericht.." begon Harry en schuifelde onrustig heen en weer.
"Dus?" vroeg ik niet wetend waar Harry op doelde. Ons gesprek werd verstoord door Niall die allerlei dingen door elkaar begon te schreeuwen.
"Kalm Niall, wat is er?" je kon de irriterende toon in de stem van Harry duidelijk opmerken. Waarschijnlijk was Niall zo overstuur omdat zijn Fan-date wel geslaagd was, terwijl de mijne het tegenovergestelde bereikt had. Gelukkig verliet Niall niet veel later de kamer en kon Harry alle vrijheid nemen om ons gesprek voort te zetten.
"Owen?" probeerde ik hem op weg te helpen.
"Hij wil een afspraak maken" vermelde Harry kort.
Deze woorden drongen langzaam bij me naar binnen, maar zeiden genoeg om het te begrijpen. Als Owen een afspraak wou, kreeg hij een afspraak. Hij had een week niets van zich laten horen en in die week had ik hem ook niet gezien of de moeite genomen om contact met hem te maken.
Waarom hij een afspraak wou, was me niet duidelijk.
Wie Owen is?
Een oude vriend van mij en Harry waar we soms wat mee afspreken. Hij is een aardige gast, maar houd je neus uit zijn problemen en voorkom dat je daar bij betrokken word.
Ik was zeker benieuwd waarom hij een afspraak wou, aangezien hij vaak maanden iets van zich liet horen. Ik besloot het te laten voor wat het was, en liep richting de badkamer om me klaar te maken voor de nacht.
Met mijn ontblote boven lichaam liet ik me languit op mijn bed vallen.
Goodnight.

Is het dezelfde Owen als bij Niamh of een andere? Krijg ik van jullie een kudo? LOVE YOU'LL <33

Reageer (15)

  • Faery

    Dunno, het is vast dezelfde...

    1 decennium geleden
  • Payned

    Het is dezelfde, wat jammer is omdat het zo voorspelbaar is. Dus als je slim bent, maak je er toch nog een andere owen van en verzin je iets origineels om zayn en niamh elkaar weer te laten zien. Just Saying(:

    1 decennium geleden
  • lord

    ZELFDEEEE(: snelll verderrr!!x

    1 decennium geleden
  • SCORPlO

    fukkerss, is dezelfde .. xd
    sorry ik zeg al de hele dag fukkers (; xx

    1 decennium geleden
  • bieberin

    hij wilt alleen een one night stand...
    dus ik vind dat Niamh uit de buurt van Zayn moet blijven, wat natuurlijk niet gebeurt, maar ik weet gewoon zeker dat hij wat voor haar gaat voelen, en zij wat voor hem.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen